Здравейте,
Продавам употребяван Popcornhour A100. Без забележки - всичко работи перфектно. В комплекта включвам HDD Seagate 80 GB и USB WiFi адаптер.
Цена 200 лева. От София съм. За контакт pbalinov@gmail.com.
Поздрави!
Здравейте,
Продавам употребяван Popcornhour A100. Без забележки - всичко работи перфектно. В комплекта включвам HDD Seagate 80 GB и USB WiFi адаптер.
Цена 200 лева. От София съм. За контакт pbalinov@gmail.com.
Поздрави!
Кое е нормална цена определя продавачът, а не ти.
В правилата на раздела има ясно упоменати изключения, позволяващи да се коментира цената. В твоя случай те не са спазени.
Получаваш 5-дневно наказание за нарушаване на правилата на форума.
Крис
Няма DTS декодер... Всичко друго чете и се справя брилянтно. Цената е 200 лева за комплекта. Ако няма желаещи - остава вечно мой.
Единствената разлика спрямо А-110 е въпросния DTS декодер /който е излишен за всеки с ресийвър или домашно кино с коаксиален вход/, IDE диск вместо SATA и коаскиален вместо оптичен вход.
Като софтуер, процесор и възможности са еднакви.
Може да е стар модел, но почти не отстъпва на съвремени модели от по-ниския клас.
Даже има хакнат фърмуер за ДТС.. но после не може да се ъпдейтва повече от официалния фърмуеър.
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22959
Иха, вие сте страшни! Нов съм във форума, благодаря за коментарите. Ако някой проявява сериозен интерес можем да дискутираме цената.