Здравейте ! Предлагам Ви едно устройство ,хибрид между телефон /таблет на DELL - модела DELL Streak 5 с продуктов код M01M ,5" версия на известният производител !

Устройството е съчетание на удобствата на мобилен телефон и предимствата на голям и ясен дисплей за интернет и множество приложения ,благодарение на ОС с която е инсталиран .

Закупен от "МУЛТИРАМА" от добър познат в края на миналата година като Коледен подарък ,използван до февруари и с двете си приложения ( телефон/таблет ) и прибран в кутията си до септември тази година ,когато бе заменен с Apple iPhone 4S !

Устройството е без никакви визуални забележки - буквално нов ,използван с протектор от момента на закупуването си ,който е премахнат от мене днес поради подгънати две крайчета за снимките на комплекта ,носен във велурено-кожен калъф ,отворен само за поставяне на SIM картата и съответно за изваждането и !
Лична оценка 9.8 /10 .... все пак не е току що разпечатан !

Окомплектован е с пълният си фабричен комплект аксесоари ,инструкции ,кутия и транспортен кашон ( ненамачкани и с неподбити /неразкъсани ръбове ) !

Сервизният таг ( service tag ) на бройката е 65TP6K1 !

IMEI идентификацията на продукта ,опаковката и гаранционната карта е показана във фотографиите !

Налична е пълна документация за закупуване ,гаранционна карта и касова бележка !

Закупен от Коледната промоция на "МУЛТИРАМА" за 999.00 лева при редовна цена тогава 1149.00 лева !

Гаранция от 24 месеца до 25.12.2012 година ,тоест още над една година !

Черна бройка !

В комплекта е с оригиналната си памет карта с капацитет 16 GB !

Устройството е с фабричната си инсталация и съответни фирмени ъпдейти ,тоест без нарушаващи гаранцията софтуерни ексцесии !
Издръжлива батерия ( над 5 дена като телефон ) !

Наличен е и още един чисто нов протектор за дисплея ,но към момента не ми е донесен заедно с безвласинковата кърпичка от допълнително закупеният комплект ( 2 протектора и кърпичка ) ! Ще бъдат включени към комплекта като подарък ,но поне засега е без тях !


Цената нека е 450.00 лева !

Реални снимки може да видите тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/dell...38329.25753828


Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ може да бъде изпратен с позволение за предварителен преглед и тест преди заплащане !

Обявата е коректно поднесена и снимките са автентични ( за тези ,които все ме питат дали това ,което предлагам е с мое снимково допълнение ) !

БЕЗ БАРТЕРИ ,каквито често напоследък се предлагат !

За контакти ,мнения и въпроси ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg !