Здравейте! Продавам чисто нов лаптоп-таблет Lenovo Thinkpad X201 Tablet. Докараха ми го от Германия като подарък, но на мен ми трябва 8.9`` таблет и поради това го продавам. Лаптоп-а е чисто нов, отворен е кашона и е пуснат само за тест, за да проверя дали всичко си работи нормално. Лаптоп-а има 3 годишна международна гаранция. Цената му в Германия е 1900лв. (без доставката). Цената му в България варира между 2600-3100лв. Аз го продавам за 1500лв. с възможен лек коментар за сериозните купувачи
Характеристики:
Процесор Intel Core i7-620LM 2.0GHz/2.83GHz 4MB L3 Cache
Рам памет 4GB DDR3 1066MHz (максимум 8GB)
Хард-диск 160GB, 7200 об./мин., SATA
Дисплей 12,1 инча / 30,73 см тъчскрийн с възможност за завъртане на 170° Резолюция на дисплея 1280×800
Видео карта Intel GMA HD с до 1696MB споделена памет
Безжична карта Wi-Fi a/b/g/N - с допълнителна двойна антена вградена в дисплея, повишаваща покритието и силата на приемания сигнал
Мрежова карта 10/100/1000 Ethernet controller
Високоговорители, Вградена колонка, Аудио портове
жак за слушалки, жак за микрофон Вградена камера Микрофон
Card reader 5-in-1 card reader
Сигурност
• Сензор, който спира твърдия диск при засичане на резки движения
• Водоустойчива клавиатура
• Предпазване от неоторизиран достъп до информацията Ви чрез TPM модул
• ThinkVantage Rescue and Recovery - софтуер за backup, диагностика, възстановяване на операционната система и спасяване на важните за Вас файлове
• Предпазване от неоторизиран достъп чрез заключване на външните портове
• ThinkVantage Client Security Solution - софтуер за криптиране на файлове и управление на паролите
• Roll Cage - специална защита на корпуса от пластмаса с вплетени въглеродни нишки и подсилен дисплей чрез шаси от магнезиeва сплав
Четец на пръстови отпечатъци Да
Батерия 4-клетъчна Li-Ion с издръжливост до 4:00 часа
Тегло 1,60 кг
Видео портове • VGA
Портове
• 3x USB 2.0
• Express Card Slot
• Изход за докинг станция
Детайли
• Multi-Touch тъчпад с поддръжка на жестове
• Постоянно работещ USB порт за зареждане на телефони, MP3 плеъри и тн.
Гаранция Три години гаранция
Тип гаранция • Mеждународна гаранция за всяка държава с оторизиран сервиз
От Варна съм, но ще го изпратя по Еконт с опция провери преди да платиш
За връзка с мен по скайп: D_bakalov или гсм: 0889-890867 Не ми пишете ЛС,защото обявата е пусната на много места и немога да ги проверявам всичките.
Здравейте! Продавам лаптоп Dell vostro 1500. Лаптоп-а е в добро състояние, аз съм му първи собственик и съм го пазил добре. Няма никакви надирания и пукнатини, тъй като не е изтърван. Към лаптопа давам калъф за него и безжична мишка benq. Причината за продажбата е че преминавам на таблет.
Dell Vostro 1500 15.4" widescreen 1440x900 WXGA+
2.4 T8300 Intel® Core™2 Duo Dual-Core Processor
2x2GB RAM Kingston
Nvidia 8600 GT 256mb
HDD-250GB
6 cell battery Батерията държи около 1 час (нова батерия може да се вземе за 50лв от ebay.de)
Лаптопа е в добро състояние, не е изтърван или надраскван.
За повече информация ме търсете по скайп: D_bakalov или на гсм-а. Но немога да отговоря на ЛС, тъй като съм пуснал обявата на доста места.
Tel:0889-890-867
От Варна съм, но ще го пратя с Еконт при необходимост.
Цена: 650лв. с възможен коментар по нея