Здравейте, реших, че имам нужда от мобилен компютър и заради това искам да продам старата си конфигурация. PC-то е на 3 години и половина, но все още подкарва без проблем новите игри, даже и на високи настройки. В напълно запазен вид е, като към някои от частите са подменяни охлажданията с по-добри такива, за максимален комфорт за продължително геймене. Машината е почти безшумна, редовно е почиствана от прах, като по този начин компонентите са запазени максимално. Мониторът е 22" 1680x1050, няма умрели пиксели, надрасквания или други забележки - в напълно запазен вид. Ето я и конфигурацията на машината:

MB: Gigabyte P35-DS3L
CPU: Intel Core2Duo E7200 (процесорът се продава на 2.53 GHz, но е леко клокнат до 3.00 GHz)
VGA: ATi Radeon HD4850 512MB (добавено е охлаждане Artic Cooling Accelero S1 Rev2 :: снимки & информация :: )
RAM: Super Talent 2x2GB DDR2 800MHz
HDD: Seagate 320GB SATA2 16MB 7200RPM
CASE: Point of View AluLite :: снимки & информация ::
PSU: Point of View Black Diamond 500W :: снимки & информация :: (това е доста добро и надеждно захранване)

Монитор: Samsung 226BW :: снимки & информация ::

Конфигурацията се намира в София, но няма проблем да се използва и куриерска фирма, като ще се използваме метода "виждате и плащате, ако ви хареса". Предпочитам да продам компютъра с монитора в комплект, като цената за двете е само 650лв. (може и лек коментар). Все пак можем да измислим и вариант, ако се намерят купувачи и за двата компонента. При евентуална покупка ще получите компютъра си с чиста инсталация на Windows 7 64bit и инсталирани драйвери.

Контакти:
SKYPE: ikaramanliev
EMAIL: karamanliev@gmail.com

П.С.: Качил съм няколко снимки, но не са с много добро качество, защото са правени с телефон (извинявам се, но не разполагам с фотоапрат под ръка). Опитах се да ги прикача тук, но мога само една, за съжаление. Ето и линк към галерията - http://imgur.com/a/O63k5#0