Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 31

22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #1

    22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Здравейте, колеги! Продавам следните неща, понеже вече одъртявам и не ми остава никакво свободно време :

    1. Първите 4 игри от поредицата Tomb raider за PSX. И четирите си имат книжки в отлично състояние, две от тях са в оригиналните им дебели кутийки и две са в кутийки на CD, понеже оригиналните се пукнаха. Давам ги за 40 лева в комплект. Пълните им заглавия са:
    Tomb raider
    Tomb raider II: Starring Lara Croft
    Tomb raider III: Adventures of Lara Croft
    Tomb raider: The last revelations



    2. Използван само 10-ина часа PS2 Slim /PAL/ от последната серия 9 с вградено захранване (неразличим от магазинен образец, защитното фолио все още стои на конзолата) с едно управление Dual shock 2 (също като нов), кабели за тока и връзка с телевизора, опаковката на самата конзола, карта с памет 8 MB на Sony + 6 оригинални игри за PS2, както следва:
    Tomb raider: Legend (дискът е издание Platinum)
    Metal gear Solid 2: Sons of liberty (единствената ми игра без книжка)
    Metal gear Solid 3: Snake eater
    Gran turismo 4 (издание Platinum с книжка на български език)
    Grand theft auto: Vice city (включва и книжната карта на града)
    Splinter cell: Pandora tomorrow

    Игрите за PSX (трябва да са PAL) могат да се играят на PS2-ката с допълнително подобрение в графиката. Цена на PS2 комплекта + 4-те Tomb raider-а за PSX- 160 лева. Цена без 4-те Tomb raider-а за PSX - 150 лева.


    3. Конзола XBOX /американска NTSC/ с чип и сложен Media center, плюс вграден твърд диск 80 ГБ. Благодарение на това, подкарва качени на твърдия диск игри за XBOX (PAL и NTSC), MAME (качил съм над 1000 игри), PSX, N64, SNES, Mega drive и филми (няма кодек за MKV, но подкарва почти всички други формати). Към комплекта вървят още две управления S-Controller (по-малкият, подобрен модел), кабели за връзка с телевизор 2 броя - нормален AV и Component (вторият за картина 720p или 1080i), кабел за захранването, 200-Ватов токов преобразувател от 220 към 110 волта, Microsoft XBOX DVD Movie playback kit (приемник и дистанционно управление за гледане на DVD филми), карта с памет, оригиналният твърд диск на конзолата (8 ГБ), LAN кабел за връзка с PC (чрез него става качването на игрите и филмите към твърдия диск на конзолата), две оригинални игри (Mace Griffin: Bounty hunter и Drag racing 2004) + едно кашонче с около 50-ина записани игри с кутийки и обложки. На твърдия диск съм записал десетина игри и още толкова филми. Филмите се подкарват с надписи на български език, а големината на шрифта, цветът и неговият тип могат да се сменят и по време на гледане. При опит да се сложи PAL оригинална игра в дисковото у-во на конзолата, тя отказва да го прочете, понеже е NTSC. Това се заобикаля лесно - прехвърляте играта от твърдия диск на PC през LAN кабела към твърдия диск на конзолата и тогава тя се подкарва от раз. Другото предимство е, че така зареждането между нивата също е десетки пъти по-бързо по този начин. Цена за комплекта - 150 лева.


    4. 22" LCD екран Philips Brilliance 220SW9, разделение 1650х1050 пиксела (съотношение 16:10), сребрист корпус отпред и черен отзад. Изключително запазен, с почти незабележима козметична забележка отгоре на корпуса (4-5 драскотини с дължина под половин мм и още една от 1 мм), без липси, проблеми или дефекти, в пълна комплектация - опаковка, книжки, кабели, диск. Има 1 изгорял пиксел, който беше налице още при покупката. Винаги ползван при Economy mode, изключен SmartContrast (dynamic 10000:1), осветеност 0% и щадящи настройки на картината, тъй като и без това чертая в графична програма с тъмносив фон и не виждам смисъл да надупвам настройките излишно. Наскоро му изтече тригодишната гаранция, но на практика е използван само година и половина, понеже оттогава насам съм с 37" телевизор заради влошено зрение.
    Ето връзка към същия модел, където има снимка и подробни технически данни:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PHILIPS-220SW9
    http://www.pazaruvaj.com/monitori-c3...tml#properties
    (единствената разлика е, че поставката на екрана от адреса позволява и 90-градусово портретно завъртане на екрана, а моята не се завърта)
    Цена - 150 лева.


    5. 17" CRT екран LG Flatron F700P. В отлично състояние е и с прилежащите към него кабели за тока и картината, книжката и диска към него, както и картонената кутията. Продавам го, тъй като в последните години съм ползвал 3 по-големи LCD екрана и този само стои в кутията, а може да свърши добра работа на някого. При разделение 1024х768 или 1280x1024 работи на 85Hz, като поддържа до 1600x1200 при 75Hz. Ето пълните характеристики: http://img94.imageshack.us/img94/7974/f700p.png
    Цена - 30 лева.


    6. Външен TV tuner AVerMedia AVerTV USB 2.0 Lite с д.управление и функция TimeShift. Позволява предаването и запис на твърдия диск на картината от видео или конзола към PC, посредством AV кабел или S-Video кабел. Поддържа аналогова телевизия, без цифрова. Извежда картина до 720 x 480 за NTSC, или 720 x 576 за PAL сигнал. Нещо важно - ако се сложи отметка за пряко предаване на сигнала (Deinterlace > None), при старите поколения конзоли ще предава 2 пъти по-малко кадри в секунда, поради презредовата разгъвка на форматите PAL и NTSC; а ако в настройките се сложи отметка на Deinterlace > SmoothEdge, тогава кадрите се дообработват за по-добро качество и кадровата честота е осезаемо по-голяма. Представлява ето това:
    http://plazmaxcomputers.com/product_...oducts_id=1020
    http://sagabg.net/PCMagazine/article-480.html
    За да имате представа за скоростта и качеството на функцията му за запис при включен режим Deinterlace > SmoothEdge, записах с него кратко видео на най-бързата игра с рязко движение на камерата, с която разполагам - DOA Ultimate 2 (XBOX), използвайки един от готовите формати за запис с нормално качество DVD PAL (поддържа и вградените ви в PC кодеци, с които допълнително може да постигнете по-добри настройки за качество и обем на записа, но моята машина е еднопроцесорна и се задъхва при опит да кодира с пълно качество в h.264). Системата в YouTube допълнително понижи качеството на записаното филмче: www.you---tube.com/watch?v=DF9FcCjbDNw (махнете трите тирета от адреса, за да видите филмчето; добавих ги, понеже без тях обявата ми се разтегля излишно от екрана на филмчето)
    Цена - 40 лева.


    7. Три игри за SEGA Saturn:
    Resident evil
    Tomb raider
    Virtua cop

    Цена за трите - 40 лева.


    8. Четири комикса за Star wars + един роман за Star wars.
    Комиксите са на английски език и са следните:
    Star wars: The last command
    Star wars: Dark empire II
    Star wars: Clone wars (volume 1)
    Star wars: Clone wars (volume 2)

    Романът е на български език и се казва:
    Star wars: Последната заповед (книга 3)
    Обща цена - 15 лева.


    Сумарната цена на всичко от обявата поотделно е 615 лева, но предлагам и ударна цена от 395 лева за този, който вземе всичко наведнъж!

    Ще се постарая в най-скоро време да кача и снимки на всичко, което предлагам по-горе (само да намеря някой приятел с фотоапарат).

    Нещата могат да се вземат лично или да ги изпратя по куриер (Еконт, с възможност за предварителен преглед), като куриерските разходи са за сметка на купувача. Важно - понеже съм се опарвал неведнъж от несъвестни купувачи, които после се скатават като мишки, задължително условие е цената на куриерската пратка да бъде предварително платена от купувача - с пощенски запис или друг удобен начин - в двоен размер (т.е. в двете посоки)! След това изпращам колета по куриерската фирма с наложен платеж при получаване. В случай, че пратката струва, да речем, 15 лева, а сте ми изпратили 40 лева с пощенския запис за двете посоки, разликата от 25 лева плюс цената на пощенския запис се приспада от цената на наложения платеж, така че всичко да е точно. При желание, на ЛС предоставям контакти на хора, с които досега съм търгувал, за да няма скрито-покрито. Нещата от обявата са напълно обезпрашени и периодично се избърсват с мокри къпички или памук, напоен с камфоров спирт. Мръсотии, отпречатъци и прах са нетипични за моите вещи.

    От Пловдив съм, кв. "Христо Смирненски". За връзка:
    тук в темата
    ЛС
    ел.поща: shenmue3 кльомба abv.bg
    Не използвам GSM, а домашен телефон изпращам само на ЛС.


  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #2

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Нагоре

  4. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #3

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Разграбвай, народе

  5. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #4

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Нагоре

  6. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #5

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Снимки най-вероятно утре Обявявам и по-ниска ОБЩА цена - 349 левчета.

  7. Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Мнения
    401
    #6

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    PS2-ката чипосана ли е?

    OK, мерси!

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #7

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Без чип е, колега. Не съм считал за нужно да поставям такъв. Пиратските игри прецакват оптиката с ускорени темпове

  10. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #8

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Нагоре

  11. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #9

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Очаквайте пресни снимчици на всичко от обявата около обяд

  12. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #10

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Нагоре

  13. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #11

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Използвам случая да съобщя, че посочените в обявата цени на дребно са твърди, но хубави отстъпки правя при закупени заедно три или повече неща. Утре ще пусна подробни снимки и ще обявя по-привлекателна обща цена на нещата от обявата.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #12

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Заснех екрана Philips, като се постарах да наблегна и на малките драскотинки отгоре в средата на корпуса с "macro" режима на фотоапарата. Към комплекта има още кабел за тока, VGA кабел, диск, ръководство, кашона със стиропорените подложки, разни найлончета (нищо не съм изхвърлял). Извинявам се, че едва сега правя снимките, но фотоапаратът не е мой и трябваше да го взема назаем от приятел.


    http://prikachi.com/images/509/4511509c.jpg (екранът отпред)
    http://prikachi.com/images/524/4511524b.jpg (екранът отпред и леко встрани)
    http://prikachi.com/images/511/4511511P.jpg (близък план към драскотинките на корпуса отгоре)
    http://prikachi.com/images/520/4511520F.jpg (общ план към драскотинките на корпуса отгоре, сравнени с монета от 10 стотинки)
    http://prikachi.com/images/519/4511519D.jpg (близък план към драскотинките на корпуса отгоре, сравнени с монета от 10 стотинки)
    http://prikachi.com/images/528/4511528y.jpg (челните копчета за настройка на картината)
    http://prikachi.com/images/525/4511525S.jpg (лепенката върху надписа "Philips" озад все още не е махана)
    http://prikachi.com/images/531/4511531K.jpg (близък план към етикета отзад и двата входа - D-SUB и DVI)
    http://prikachi.com/images/540/4511540o.jpg (кашонът в отворено положение)
    http://prikachi.com/images/541/4511541D.jpg (кашонът отпред)
    http://prikachi.com/images/546/4511546n.jpg (кашонът отзад)


    пп: XBOX-ът вече е продаден, така че обявявам нова обща цена за останалите неща - 319 лева.

  16. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #13

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Нагоре angel

  17. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #14

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Колеги, взех назаем фотоапарат и утре ще направя подробни снимки на всичките неща от обявата. Извинявам се, че се забавих толкова с това, понеже зная колко е важно да се види стоката предварително!

    ТВ тунерът го намалям до 35 лева, понеже работи с Windows XP и Windows 2000, а хората вече масово са Windows 7.

  18. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #15

    Re:22" LCD Philips, 17" CRT LG, XBOX с игри, PS2 Slim с игри, TV-tuner + още

    Нагоре

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 9
    Последно: 21-01-15, 19:31
  2. Продавам Игри за Xbox 360 !
    От benktrade във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 18-02-14, 11:25
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-10-12, 15:10
  4. Търся 32" или 37" телевизор за PS3 игри и HD филми
    От coruga във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 09-11-11, 20:27
  5. Купувам игри за XBOX
    От rostis във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 20-01-10, 15:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе