Здравейте, колеги! Продавам следните неща, понеже вече одъртявам и не ми остава никакво свободно време:
1. Първите 4 игри от поредицата Tomb raider за PSX. И четирите си имат книжки в отлично състояние, две от тях са в оригиналните им дебели кутийки и две са в кутийки на CD, понеже оригиналните се пукнаха. Давам ги за 40 лева в комплект. Пълните им заглавия са:
Tomb raider
Tomb raider II: Starring Lara Croft
Tomb raider III: Adventures of Lara Croft
Tomb raider: The last revelations
2. Използван само 10-ина часа PS2 Slim /PAL/ от последната серия 9 с вградено захранване (неразличим от магазинен образец, защитното фолио все още стои на конзолата) с едно управление Dual shock 2 (също като нов), кабели за тока и връзка с телевизора, опаковката на самата конзола, карта с памет 8 MB на Sony + 6 оригинални игри за PS2, както следва:
Tomb raider: Legend (дискът е издание Platinum)
Metal gear Solid 2: Sons of liberty (единствената ми игра без книжка)
Metal gear Solid 3: Snake eater
Gran turismo 4 (издание Platinum с книжка на български език)
Grand theft auto: Vice city (включва и книжната карта на града)
Splinter cell: Pandora tomorrow
Игрите за PSX (трябва да са PAL) могат да се играят на PS2-ката с допълнително подобрение в графиката. Цена на PS2 комплекта + 4-те Tomb raider-а за PSX- 160 лева. Цена без 4-те Tomb raider-а за PSX - 150 лева.
3. Конзола XBOX /американска NTSC/ с чип и сложен Media center, плюс вграден твърд диск 80 ГБ. Благодарение на това, подкарва качени на твърдия диск игри за XBOX (PAL и NTSC), MAME (качил съм над 1000 игри), PSX, N64, SNES, Mega drive и филми (няма кодек за MKV, но подкарва почти всички други формати). Към комплекта вървят още две управления S-Controller (по-малкият, подобрен модел), кабели за връзка с телевизор 2 броя - нормален AV и Component (вторият за картина 720p или 1080i), кабел за захранването, 200-Ватов токов преобразувател от 220 към 110 волта, Microsoft XBOX DVD Movie playback kit (приемник и дистанционно управление за гледане на DVD филми), карта с памет, оригиналният твърд диск на конзолата (8 ГБ), LAN кабел за връзка с PC (чрез него става качването на игрите и филмите към твърдия диск на конзолата), две оригинални игри (Mace Griffin: Bounty hunter и Drag racing 2004) + едно кашонче с около 50-ина записани игри с кутийки и обложки. На твърдия диск съм записал десетина игри и още толкова филми. Филмите се подкарват с надписи на български език, а големината на шрифта, цветът и неговият тип могат да се сменят и по време на гледане. При опит да се сложи PAL оригинална игра в дисковото у-во на конзолата, тя отказва да го прочете, понеже е NTSC. Това се заобикаля лесно - прехвърляте играта от твърдия диск на PC през LAN кабела към твърдия диск на конзолата и тогава тя се подкарва от раз. Другото предимство е, че така зареждането между нивата също е десетки пъти по-бързо по този начин. Цена за комплекта - 150 лева.
4. 22" LCD екран Philips Brilliance 220SW9, разделение 1650х1050 пиксела (съотношение 16:10), сребрист корпус отпред и черен отзад. Изключително запазен, с почти незабележима козметична забележка отгоре на корпуса (4-5 драскотини с дължина под половин мм и още една от 1 мм), без липси, проблеми или дефекти, в пълна комплектация - опаковка, книжки, кабели, диск. Има 1 изгорял пиксел, който беше налице още при покупката. Винаги ползван при Economy mode, изключен SmartContrast (dynamic 10000:1), осветеност 0% и щадящи настройки на картината, тъй като и без това чертая в графична програма с тъмносив фон и не виждам смисъл да надупвам настройките излишно. Наскоро му изтече тригодишната гаранция, но на практика е използван само година и половина, понеже оттогава насам съм с 37" телевизор заради влошено зрение.
Ето връзка към същия модел, където има снимка и подробни технически данни:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PHILIPS-220SW9
http://www.pazaruvaj.com/monitori-c3...tml#properties
(единствената разлика е, че поставката на екрана от адреса позволява и 90-градусово портретно завъртане на екрана, а моята не се завърта)
Цена - 150 лева.
5. 17" CRT екран LG Flatron F700P. В отлично състояние е и с прилежащите към него кабели за тока и картината, книжката и диска към него, както и картонената кутията. Продавам го, тъй като в последните години съм ползвал 3 по-големи LCD екрана и този само стои в кутията, а може да свърши добра работа на някого. При разделение 1024х768 или 1280x1024 работи на 85Hz, като поддържа до 1600x1200 при 75Hz. Ето пълните характеристики: http://img94.imageshack.us/img94/7974/f700p.png
Цена - 30 лева.
6. Външен TV tuner AVerMedia AVerTV USB 2.0 Lite с д.управление и функция TimeShift. Позволява предаването и запис на твърдия диск на картината от видео или конзола към PC, посредством AV кабел или S-Video кабел. Поддържа аналогова телевизия, без цифрова. Извежда картина до 720 x 480 за NTSC, или 720 x 576 за PAL сигнал. Нещо важно - ако се сложи отметка за пряко предаване на сигнала (Deinterlace > None), при старите поколения конзоли ще предава 2 пъти по-малко кадри в секунда, поради презредовата разгъвка на форматите PAL и NTSC; а ако в настройките се сложи отметка на Deinterlace > SmoothEdge, тогава кадрите се дообработват за по-добро качество и кадровата честота е осезаемо по-голяма. Представлява ето това:
http://plazmaxcomputers.com/product_...oducts_id=1020
http://sagabg.net/PCMagazine/article-480.html
За да имате представа за скоростта и качеството на функцията му за запис при включен режим Deinterlace > SmoothEdge, записах с него кратко видео на най-бързата игра с рязко движение на камерата, с която разполагам - DOA Ultimate 2 (XBOX), използвайки един от готовите формати за запис с нормално качество DVD PAL (поддържа и вградените ви в PC кодеци, с които допълнително може да постигнете по-добри настройки за качество и обем на записа, но моята машина е еднопроцесорна и се задъхва при опит да кодира с пълно качество в h.264). Системата в YouTube допълнително понижи качеството на записаното филмче: www.you---tube.com/watch?v=DF9FcCjbDNw (махнете трите тирета от адреса, за да видите филмчето; добавих ги, понеже без тях обявата ми се разтегля излишно от екрана на филмчето)
Цена - 40 лева.
7. Три игри за SEGA Saturn:
Resident evil
Tomb raider
Virtua cop
Цена за трите - 40 лева.
8. Четири комикса за Star wars + един роман за Star wars.
Комиксите са на английски език и са следните:
Star wars: The last command
Star wars: Dark empire II
Star wars: Clone wars (volume 1)
Star wars: Clone wars (volume 2)
Романът е на български език и се казва:
Star wars: Последната заповед (книга 3)
Обща цена - 15 лева.
Сумарната цена на всичко от обявата поотделно е 615 лева, но предлагам и ударна цена от 395 лева за този, който вземе всичко наведнъж!
Ще се постарая в най-скоро време да кача и снимки на всичко, което предлагам по-горе (само да намеря някой приятел с фотоапарат).
Нещата могат да се вземат лично или да ги изпратя по куриер (Еконт, с възможност за предварителен преглед), като куриерските разходи са за сметка на купувача. Важно - понеже съм се опарвал неведнъж от несъвестни купувачи, които после се скатават като мишки, задължително условие е цената на куриерската пратка да бъде предварително платена от купувача - с пощенски запис или друг удобен начин - в двоен размер (т.е. в двете посоки)! След това изпращам колета по куриерската фирма с наложен платеж при получаване. В случай, че пратката струва, да речем, 15 лева, а сте ми изпратили 40 лева с пощенския запис за двете посоки, разликата от 25 лева плюс цената на пощенския запис се приспада от цената на наложения платеж, така че всичко да е точно. При желание, на ЛС предоставям контакти на хора, с които досега съм търгувал, за да няма скрито-покрито. Нещата от обявата са напълно обезпрашени и периодично се избърсват с мокри къпички или памук, напоен с камфоров спирт. Мръсотии, отпречатъци и прах са нетипични за моите вещи.
От Пловдив съм, кв. "Христо Смирненски". За връзка:
тук в темата
ЛС
ел.поща: shenmue3 кльомба abv.bg
Не използвам GSM, а домашен телефон изпращам само на ЛС.