Резултати от 1 до 14 от общо 14

Продавам

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2012

Продавам

Продавам следните елементи:

RAM DDR400 512MB Kingmax - 15лв

RAM DDR400 1GB ADATA с още 10 месеца гаранция - 40лв

Видеокарта sapphire hd 5450 1GB памет, HDMI изход - 10 месеца гаранция - 65лв.

Всички неща са работещи, свалени от компютъра, който е работил до последно. Намират се в София/Перник. За останалите места пращам с наложен платеж по Еконт, с опция за преглед и тест, за сметка на купувача. Връзка на Л.С. или мейл - morpheous87@gmail.com

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2009

Re:Продавам компютърни компоненти (RAM и видео)

http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=41897
    64 лева с ДДС. Даже си мисля, че на място ще ти я дадат на около 60 лева.
    Още актуални цени:
    http://www.pazaruvaj.com/video-karti...gd3-p40517309/

4. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от todo1
    http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=41897
    64 лева с ДДС. Даже си мисля, че на място ще ти я дадат на около 60 лева.
    Още актуални цени:
    http://www.pazaruvaj.com/video-karti...gd3-p40517309/
    Ми явно съм се понабутал, защото дадох 75лв. Но ще приема забележката.
    Цената за видеото е 50лв.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332448800[/time]_________________________________________________

Остават двете плочки RAM.
    Добавям един процесор Sempron 3000+ 1.8GHz s.745 - 20лв.

5. Тук е от
    Mar 2012

Продавам USB DAC-ове с PCM2704 -USB звукови карти

Има доста варианти на този популярен DAC, намират се и различни версии на пазара. На фона на всичко, реших да направя моя версия, която да комбинира предимствата на вариантите, които съм виждал, и същевременно да сведа до минимум кусурите Използване на изцяло стандартни елементи, или пък използването само на SMD компоненти, носи със себе си различни предимства и недостатъци. Затова моята концепция е комбинация. Да се използва това което е необходимо, там където е необходимо. Изцяло SMD елементи ( с изключение на един тантал) в цифровата част. CLCLC филтър на захранването от USB-то. Между SMD-тата в цифровата част съм сложил и 3 големи кондензатора - 220uF(Rubycon CE W), 1000uF и 1500uF(Nichicon HM, серия за дънни платки). За изходни кондензатори са предвидени стойности от 100uF шунтирани с 100nF WIMA. Тук е и най-критичният момент за качеството на изходния сигнал. Кои кондензатори са най-подходящи е спорен въпрос и въпрос на вкус. Ползвам Nichicon Muse KW 100uF 50V.
    В схемата е предвидено захранване от външен източник, което аз намирам за безмислено С външно свири по същия(добър) начин. Сложил съм и стандартните за 2704 HID бутони(Volume +/- Mute). Ползвам микро USB-B конектор, намирам го за доста по-компактен от стандартния (принтерски)USB-B.
    Има предвиден S/PDIF коаксиален изход, но не е запоен на снимките.s
    Най-важният въпрос, и за това което се прави всичко това. Как свири? Свири не по-зле от всички DIY и други дак-ове, които съм успял да чуя( известни и не толкова ) ,дори напротив. Свири приятно, със стегнат бас. Пак въпрос на вкус разбира се.
    38лв. Вариант само платка
    50лв. С кутийка като на снимките

Добавям едно дакче, реализирано по схемата по която са тези в началото, но с кондензатори Fujicon.
    Цена 27лв. цената му за седем дни от сега е 22лв.

За София/Перник може и да се видим, за другите места Еконт.

6. Тук е от
    Mar 2012

Re:Продавам USB DAC-ове с PCM2704 -USB звукови карти

Нова цена за една седмица: 30лв за DAC само платката и 40лв. с кутийка.

7. Тук е от
    Mar 2012

UP

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Продавам

съгласно Правилата всеки потребител има право само на една активна тема

регистрацията е направена на 22.03 с единствена цел продажба, като очевидно потребителят не се е запознал с Правилата или целенасочено не ги е спазил

санкцията е 1 седмица без право на писане

10. Тук е от
    Mar 2012

Цена за двете памети заедно - 45лв. Нова цена за даковете - 32лв. платката 45лв с кутийка. Дака от 22лв е продаден.

11. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

тая джаджа към усилвател ли се връзва?
    я обясни по-подробно.
    и по-добре ли ще се чува от аудиджи 2ка да кажем?

12. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Колега, не си се минал за видео картата, а просто си се поувлякъл, едно време е била 75лв., а сега е около 65лв.
    http://www.stantek.com/?i=34854
    като сигурно се намира и доста по-евтино.
    Успех с продажбата.

13. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от king_pin
    Колега, не си се минал за видео картата, а просто си се поувлякъл, едно време е била 75лв., а сега е около 65лв.
    http://www.stantek.com/?i=34854
    като сигурно се намира и доста по-евтино.
    Успех с продажбата.
    Прав си, затова редуцирах цената до нормална за нея, и карта си има вече нов собственик.
    Цитат Първоначално публикувано от estqwerty
    тая джаджа към усилвател ли се връзва?
    я обясни по-подробно.
    и по-добре ли ще се чува от аудиджи 2ка да кажем?
    USB Audio DAC-а се свързва към USB от компютъра и вади аналогов сигнал на изхода (има и цифров изход S/PDIF и оптичен). Свързва се към усилвател или към каквато и да е аудио техника. С конкретната звукова карта не съм сравнявал, по мнения на различни колеги не може да се даде еднозначен отговор. Едни харесват повече Audigy-то повече , други пък ДАК-а. Все пак звука е въпрос на вкус. ДАК-а има малко по-ниско ниво на изходите, което лесно се поправя с един ОУ точно на изхода. Все пак всичко е въпрос на вкус, но едно е сигурно, за 30лв. няма да се намери по-добра звукова карта( дори втора ръка) или друг подобен ДАК, да свири по-добре от този. Правя и доста по-скъпи дакове (PCM2706+DIR9001+PCM1794), с автономни захранвания, с галванични изолации на сигнала, скъпи кондензатори. С тях боря скъпите звукови карти

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

От чарковете остана само 1GB RAM - 30лв.
    Даковете също.

16. Тук е от
    Mar 2012

17. Тук е от
    Mar 2012

Добавям дъно: Asus A8N-Sli спецификации тук 45лв.
    и процесора, който е бил на нея AMD Athlon 64 3000+ работещ стандартно на 1.8Ghz спецификации тук -25лв.

На дънната платка само е сменен вентилатора на южният мост, че оригиналният спря да върти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе