Здрасти.
Продавам следните говорители:
1. Комплект Широколентови Макензи, модел C12-100TC, цена 200 лева комплекта
12 инча, 100 вата, 16 ома. Без ремонти, пренавивания, смяна на елементи. На единият говорител има срез около 1 см, приложил съм снимка. Не пречи на свиренето. Вадят идеални среди, бас не може да се очаква от тях. Перфектни за китарно кубе и глас. В комбинация с обертон HL50/60 стават хубави топове. При мен работеха с усилвател Biema w220, пуснати от 125 херца нагоре. Купувал съм ги втора употреба.
ето и повредата
2. Комплект 12 инчови баси Макензи. цена 200 лева комплекта
200 вата на 8 ома. Параметри нямам. Купувани са от Радостин Атанасов - Аудиомастер от Бургас. Пускани са с Biema W220 срязани до 125 херца.
3. Комплект Eminence Delta 15A. Цена за комплекта 200 лева продадени
Мидбас 15 инча, 400 вата на 8 ома. В идеално техническо и визуално състояние. Не са ремонтирани. Единствената следа от употребата е калаят, с който за запоявани кабелните обувки.
http://www.usspeaker.com/Delta-15A-1.htm
Причина за продажбата е пълна промяна на концепцията. Минавам една стъпка нагоре и тези говорители ми се явяват излишни.
С първите два комплекта може да се направи хубаво озвучаване на малки мероприятия. Зала с 400 места се озвучава много добре.
Всичко се намира в гр. Септември. Изпращам по ЕКОНТ с наложен платеж.
Ако някой вземе два или трите комплекта наведнъж, поемам транспорта за моя сметка.
За връзка
GSM 0888 643 716
скайп: otecyordan
мейл: otec_yordan@abv.bg
Предпочитам електронна поща или ЛС