Продавам я защото изках друг аромат, но згреших при поръчката. Нова е не разпечатана 60мл. аромат ментол цена 20лв. Намирам се в Варна, но може да пратя с еконт в друг град, ако има желаещ. За връзка тел 0895953304, тук или имел daniel_vn88@abv.bg
Продавам я защото изках друг аромат, но згреших при поръчката. Нова е не разпечатана 60мл. аромат ментол цена 20лв. Намирам се в Варна, но може да пратя с еконт в друг град, ако има желаещ. За връзка тел 0895953304, тук или имел daniel_vn88@abv.bg
Ти да видиш...
Наистина ли очакваш да продадеш течността с толкова информация, колкото си подал...
Напиши - производител, мг. никотин?
Незнам производител, нито колко милиграма никотин има.......... Това което пише на шишето и което се вижда на снимката, това е което знам.
Пич, на шишето има бял залепен етикет!!! Снимай етикета да видим какво пише там.
Хех, човек трябва да е пълен непукист за да пуши подобна течност без произход.
Съветът ми е - хвърляй я в кошчето и майната им на парите - тази гадост я дишаш. И си купи течност с произход и състав...
Ми май.... му вече, сега загубих и цигарата......... квото ще да е ........
Ако я намериш и станеш сериозен е-пушач, препоръчвам ти течностите на инавера - пробвай ги - поляци са, доставят бързо, няма митници, предлагат гарантиран произход и ниски цени.
Съжалявам, че ти оспамихме темата, но това наистина се диша и не е лошо да има яснота с какво се трови човек...