Принтер ОКИ В2200 Status Monitor-а, който свалих от сайта им,дава инфо Toner Empty т.е. принтера е за зареждане,върви с 2 празни касети,без захранващ и USB кабел
Цена 29лв
-------------------------------------------------------------------------
Мултифункционално ус-во Samsung 4100 Скенера не работи,трака нещо при пускане,но не може да си завърши чека и съответно не бачка,принтера до скоро работеше,последния път ми даде някаква грешка и отказа да ми разпечата пуснатото и го оставих,оттогава не съм го ползвал,имам друг.Давам го с 2 касети в неясно състояние и с неизвестно количество тонер,с едната до последно печаташе,без захранващ кабел и USB кабел
25лв
-------------------------------------------------------------------------------------
Bluetooth слушалка,работи когато пожелае,обикновено когато откаже,като я отворя и затворя,тръгва.Не знам какво и е и не ми се занимава с нея,имам си други.Комплект със адаптер,зарядно,2 закачалки за уши,резервни силиконови тапи.
Цена 5лв
---------------------------------------------------------------------------------------------
Дистанционно за авто CD Kenwood RC-557
Откраднаха CDто и това остана сираче,става за почти всички автоплеъри на Kenwood,а и за друга техника на Кенууд
Цена 10лв
---------------------------------------------------------------------------------------
Дистанционно и кабел от TV Tuner,не помня марката,щото смених няколко,буксата на кабела е подобна на ТV out,а самия кабел има 3 чинча,3.5 жак и TV Out
Цена 3лв
-------------------------------------------------------------------------------------
GSMи:
*Покет Мy Guide Navigator 6500XL Като го пусна,не минава Screen Aligment,ако го излъжа с файлче welcome.not на SDто,зарежда Вина,но не работи тъча.Не знам какъв му е проблема,предполагам е в самия тъчпад.Зарядно само за запалка за кола 15лв
*Motorola U6 работи,лош външен вид,без зарядно,не знам колко държи батерията 8лв
*Mоторола mt3-411c14 работи,със зарядно,не знам колко държи батерията 5лв
*Alkatel BF4 2броя без зарядни,според последния собственик би трябвало да работят 3лв двата
*5бр неработещи телефони:Нокия 1208(без батерия и зарядно),Сименс А50,Ц35,А52,А70 със батерии и 2бр зарядни(по едно от двата вида) 6лв общо всичко
*Кабел за компютър Сони Ериксон широката букса неползван 5лв
*Устройство за клониране на СИМ карти не знам какво е как работи и дали работи,никога не съм го пробвал 3лв
-------------------------------------------------------------------------------------------
РС части:
WiMAX USB modem SWU-3220A Оставиха ми ги от ТрансТелеком да ги продавам,но фалираха и никой не ги потърси,не знам могат ли да се ползват с друг WiMAX оператор.Имам 4бр в кутиики 5лв/бр
WiMAX CPE Huawei EchoLife BM635 ситуацията е същата като с модемите 10лв
Мрежова карта с чип Realtek 8100 5лв
Card Readerбял неползван 5лв
Флопи бяло 2лв
IDE диск Самсунг 1.08GB 2лв
EDO RAM 4MB 4броя 8лв общо
Лаптоп антика Toshiba S1670CDS На външен вид няма забележкиЗа съжаление липсва зарядното,а батерията не работи,но го пробвах със зарядно на приятел и работи,има инсталиран 98SE,някакъв Офис пакет и още някакви програмки.На етикета отдолу пише Cel550/32/6/12S/CDM но има платка 128МВ RAM и 10GB HDD в момента в него.CDто е тествано и работи.По спомен като го пуснах видеото беше Rage Pro,но за последното не съм сигурен.Има едно USB,но не знам работи ли(забравих да го тествам когато го пусках)
Цена на цял както е така 45лв,без HDD или CD 35лв,без двете 20лв.
CCFL лампа от 15.4" матрица пукната матрица със здрава CCFL лампа, т.е. продава се лампа с бонус матрица(без пантите ест).Матрицата е LP154WX4 15.4", светеше преди да я сваля от лаптопа 15лв
При покупка над 15лв подарък едно нещо до 5лв
Ще добавям и други джунджурии като ги изровя из шкафове,мазе и т.нат.
Снимки ще има довечера или утре като се зареди фотоапарата.
Намират се в Пловдив,контакти nik_02@abv.bg , в темата или на ЛС,пращам и с Еконт при над 10лв покупка,ако имате желание