Продавам въпросният PLAYER DENON 1930CI, който е в прекрасно (на практика ново състояние)
със следните уточнения.
Плеерът е американски вариант и съответно работи на 110 волта., този проблем го решаваме с адаптер, който продавам заедно с него (някой любител може и да си преправи захранването и ще повиши още повече качеството на възпроизвеждане).
Другият проблем е че чете само DVD-VIDEO дисковe кодирани с регион код-1. Опитах се да му инсталирам нов фърм (мулти регионален) но не можах да се справя.
А сега малко да си похваля продукта всички останали дискове ги чете без проблем, имам предвид DVD-AUDIO включително и записвани, SACD, CD и други има многоканален изход, както и HDMI и цифров.
За качеството на възпроизвеждане няма да говоря, в този ценови клас е на отлично ниво.*
Давам го с оригинално дистанционно (почти не ползвано) и подарък HDMI кабел и малък конвертор 220 -110 волта.
Аз го взех основно за слушане на DVD-AUDIO и SACD дискове но понеже имам и доста DVD VIDEO дисковe се дразня че не могат да се гледат (а и не ми се купува втори плеър) и затова предпочитам да го продам.*
Плеера е като този на снимката
Може да се види в София също и да го изпратя.
Ако някой има интерес:
goroz@abv.bg
0899995508
цена 140 лв. договаряне, а не е изключен и някакъв бартер