1.Нещо геймърското ми "аз" остана на доста заден план и не съм играл сигурно повече от месец, за това и продавам играта. Купена е от България(българското издание с пластмасовата кутийка), така че бъдещия собственик може да ползва и RMAH. Имам 4 героя 60-ти левъл, като само DH-то става горе-долу, другите са голички - Naberius#2110 - Community - Diablo III
BattleTaG-a има опция за смяна.
Цена 60лв.
3. Процесор Core 2 Duo E4600 не е клокван, стоковия охладител липпсва.
Цена 45лв.
4. Охладител Glacialtech Igloo 5750 PWM Heatsink с щипки за s.775 доста тих и прилично охлаждащ
Цена 20лв.
5. 2GB DDR2-800 A-DATA CL5 не е клоквана.
Цена 25лв.
6. Кутия, ако не се лъжа Delux с размери ш.190мм/в.435мм/д.443мм. предните USB-та са моднати с такива за задна планка, понеже оригиналните са счупени(вижда се на една от снимките)
Цена 15лв.
7. Лаптоп Packard Bell Argo C2 с повреден хард и без капаче на харда и неработещ spacebar бутон:
15.4" 1280x800, 1GB(2х512) DDR2, DualCore T2130, WiFi, DVDRW, зарядно. Батерията е доста захабена и държи 12-15 минути. Няма лоши пиксели и с LiveCD работи добре. Ако искате конкретни тестове с LiveCD само кажете какви и ще пусна. Може и на части, но предпочитам цял, понеже не съм наясно с цените на компонентите, а и му трябва само един хард за да проработи нормално.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цена 175лв.
Видин, куриера за другите населени места е за сметка на купувача.
За контакти petrovlyudmil маймунка gmail.цом и на ЛС.