Върхов модел,черен гланц и алумнии,работи отлично,въпреки това мога да я продам и на части,просто защото бих могъл да събера повече пари по този начин,но изборът си остава ваш Цена 29 лева 088 999 0063
Върхов модел,черен гланц и алумнии,работи отлично,въпреки това мога да я продам и на части,просто защото бих могъл да събера повече пари по този начин,но изборът си остава ваш Цена 29 лева 088 999 0063
Точния модел на клавиатурата какъв е?
DiNovo Edge
- - - - - - - - - -
diNovo Edge
- - - - - - - - - -
http://www.logitech.com/en-au/product/192?crid=26
Нещо не схващам тук уж работи отлично ,а може и на части и защо цената е толкова ниска обясни ми моля те.Заинтересован съм пряко ако работи в действителност.
Ами много просто,ако я продам на един път ще взема 29 лева.Ако я продавам по части(Както споменах и в описанието клавиеатурата е напълно изправна и работи безупречно) ще е по-голяма загуба а време за мен,но ще получа повече пари като цяло.Тоест два много прости варианта 1Някои купува клавиатурата цяла и за 29 лева получава клавиатура която струва значително повече,може да видите на ebay и тнт... 2 Ако обаче продам каквато и да е част от нея,от този момент ще се продава само за части,защото вече няма да е пълен комплекта.Кое ще се случи по-напред аз лично не зная,зависи от вас купувачите,аз и с двата варианта съм ОК
Колега имам нужда от няколко клавиша и зарядното,за всичко мога да дам 20 лева,става ли?
Кои точно каопчета? зарядното току що го продадох,остана клаваитурата само...
Колега изпуснах те, аз щях да я купя, но сега без зарядно ...
И аз се бях засилил да я взема, ама с друго зарядно става ли ?
за първи път виждам клавиетура да се продава на части... да взема и моята мишка да я продам на части а.