Продавам четириядрен таблет ONDA V811 с Android Jelly Bean 4.2.2. Самото устройство е пъргаво(4 ядра на 1.2 GHz всяко), стабилно(не е забивало), не загрява неприятно при работа, има качествен дисплей(8-инча 1024*768 IPS матрица с ъгъл 178 градуса) и издържа на 4-5 часа автономна работа, в зависимост от употребата(към 5 часа с ровене в Internet и около 4 часа с по-натоварващи игри). Други по-важни характеристики са:
- използваема RAM-памет 1,6 гигабайта 64-битова DDR3(по спецификации са 2 гигабайта).
- използваема памет за данни 12.8 гигабайта(по спецификации са 16 гигабайта) и SDmicro слот за допълнителна памет.
- Четириядрен процесор AllWinner A31 на 1,2 гигахерца, а видео-процесора е 8-ядрен PowerVR SGX544MP2.
- Фронтална камера и микрофон за видеоразговори.
- mini-HDMI изход
- Микро-USB
- 3,5мм вход за слушалки
Продава се в пълен комплект с неговата кутийка и всички найлончета и книжки вътре, както и качествен преходник за българските контакти. Устройството е стояло винаги в собствено меко калъфче(докато не е било ползвано). Както се вижда на снимките има фолио на дисплея(с което е откакто е разопакован за първи път), а има прозрачно фолио и на гърба, който е алуминиев. Фолиото на дисплея е захабено, но имам още един нов лист, който купувачът ще получи безплатно. Реално по самото устройство няма никакви следи от употреба, а е на 7-8 месеца(което означава, че има и още около 4 месеца гаранция към производителя). Към момента таблета има инсталиран модифициран Андроид 4.2.2, базиран на фабричен фирмуер 3.2.1 - модификацията се изразява в позволен ROOT достъп и премахване на голяма част от ненужните китайски приложения. Има българско меню и българска клавиатура(БДС и фонетична). Имам възможност да инсталирам и последната официална версия на фърмуера 3.2.7, която е пусната в обръщение на 1.11.2013, отново използва андроид 4.2.2 и поправя малки бъгове, на които така и не съм попаднал до сега. С фабричния firmware, обаче няма да има ROOT-достъп.
Ако имате въпроси съм на ваше разположение.
Цена 260 лева.
Бартер не ме интересува!
Намира се във Варна. За контакт тук, на лично или е-поща moonlwind@gmail.com.
Предлагам предаване лично(за Варна) или чрез куриер(за предпочитане Еконт).