Резултати от 1 до 1 от общо 1

Продавам Nokia N8 + бонуси

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. m65
    m65 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Продавам Nokia N8 + бонуси

- Модел:Nokia N8 bronz - последният модел (по цвят) който финландците пускат.

- На колко време е: 21 месеца, и на 62 часа разговори

- Остатъчна гаранция: до 7.02.2014 година

- Батерията държи: не по-малко от както беше нов. Гарантирам че с едно зареждане ще изкара поне двойно по-вече от почти всеки андроид телефон. Телефонът през времето което е в мен е използван в над 80% като фотоапарат и като устройство за навигация. На следващата снимка е видно колко е капацитетът на батерията - точно толкова колкото и в началото на ползването.

- Допълнително към него: Освен всичко което си е оригинално, както съм закупил телефона предлагам следните бонуси:
    а) Nokia CR122 оригинална стойка за автомобил
    Стойка за кола Nokia CR-122 , N8 - Магазин MOBILE.BG

б) Оригинално Зарядно 12V Nokia DC-4
    Оригинално Зарядно 12V Nokia DC-4 цена

в) Nokia CA-146C - оригинален адаптер за всички мобилни телефони Nokia
    Nokia CA-146C - адаптер за всички мобилни телефони Nokia

г) Оригинална Nokia Micro SD 4GB клас 4 карта
    Nokia MU-41 microSDHC карта памет 4GB + SD адаптер

д) заедно с оригиналният софтуер в телефона се инсталира програмата Shazam свободната версия позволява до 5 тагвания на месец. Аз съм закупил пълната версия за 14 лева, като това е за вечно ползване за IMEI номерът на тази Nokia
    Nokia Store: Download Shazam and many other games, wallpaper, ringtones and mobile apps on your Nokia phone

e) освен всичко това мога да предложа и доооста голям набор от софтуер, като пример мога да посоча автомобилна навигация Garmin с най-актуалната карта на OFRM 2013 Q3, отключена телефона.
    Новата версия OFRM 2013 Q3 вече е на разположение сваляне | Новини | Garmin.bg - GPS навигации от Garmin

програма за записване на разговори без отсрещната страна да подозира за това, няма го досадното бийпване и от двете страни
    програма за автоматична смяна на профилите, примерно вечер в избрано от вас време телефонът автоматично преминава в по-тих режим на звънене а сутрин обратно. И още много, много друг софтуер.

- Бартер: Не

- Снимки:

* Допълнителна информация: Телефонът е в отлично състояние както визуално така и софтуерно. Откакто е с последната версия Symban Belle Refresh ито веднъж не е забил или да е направил някакви софтуерни проблеми. Единствената визуална забележка ( която е видно на снимката по-долу) е от Неоригинална автомобилна стойка. Поради тази причина закупих оригинална такава и проблеми от това естество няма.

Както споменах и по-горе телефона е използван основно като навигация, фотоапарат и Shazam.

Причина за продажбата: От няколко месеца имам фотоапарат, наскоро ми подариха автомобилна навигация, преминаване към Андроид ( LG Optimus G ), а може би най-важната за мен е че вече почти никой не пише приложения за Symban. Така че този телефон ако остане в мен ще стои в чекмедже.

- Цена: Всичко това по-горе предлагам на Вашето внимание за 250 лева, като само бонусите са на цена около 100 лева

- Контакти : тук в темата, на лични съобщения или на телефон:0887680238

За Горна Оряховица, Велико Търново и Лясковец мога и на място да го занеса. За всички останали места куриери по-ваше желание, като доставката е за Ваша сметка с опция за тестване преди плащане.

Населено място: Горна Оряховица

- - - - - - - - - -

Телефона е продаден. Новият собственик да си го ползва със здраве.
    Този пост е редактиран от m65; 30-11-13 в 15:56.

2.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам военни камуфлажи + бонуси.
    От ivondera във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 05-11-12, 01:48
  2. Продавам Panasonic HDC-HS25 + МНОГО БОНУСИ!!!
    От producer във форум Приключили продажби
    Отговори: 8
    Последно: 10-04-12, 18:29
  3. Отговори: 14
    Последно: 30-01-11, 16:58
  4. Отговори: 1
    Последно: 12-04-10, 10:53
  5. Продавам лаптоп НР Омнибук, бонуси
    От dedis във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 31-10-07, 10:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе