Това нещо според мен ще работи докато гръмнеш един път... После ще има да му събираш чарковете. Отделно с какво ще му захраниш камерата?
Това нещо според мен ще работи докато гръмнеш един път... После ще има да му събираш чарковете. Отделно с какво ще му захраниш камерата?
Този пост е редактиран от avenger; 25-06-15 в 10:20.
Утро, това са професионални истории за карабини и големи разстояния. На мен ми трябва пойнтер за 40-50м за една "Норика" въздушна пушка. И възможност да се корегира така, че да бие приблизително точно, където е петното.
Значи нещо подобно, без значение червен зелен, въпроса е да има тия две врътки, с които финно настройваш петното да показва там където бие.
Wholesale Green Laser Sight FT-GL-01 Green Laser Scope 21mm Mount from Fortunescope,$23.99 | DHgate.com
За другото се подлъгах по " въздушна пушка, за около 40-50м, нощна стрелба?"
Уви: свършили са. За това какво ще кажеш?
2015 New Hunting ACOG 1X32 Telescopic Sight Red/Green Dot Laser Sight 20mm Mounts Scope Sight from Loukang1,$29.31 | DHgate.com
18650 си побира в обема съвсем реални 3000+ mAh. Не знам какви боклуци тестваш за да твърдиш, че са под 1000...
Елементите на Panasonic, които ползвам са маркирани 3400 mAh и смятам, че са толкова.
Та... ако 6800-ното маркиране на китайците е глупост, превишаваща двойно реално постижимия капацитет, то ако се придържаме към същата логика и определения, твоите приказки са още по-погрешни.
Те ги продават и във всеки по-голям оръжеен магазин, като разликата в цената не е голяма, но ще си спестиш месец+ чакане. Сайта е произволно избран.
http://www.donsoft-bg.com/product.php?id_product=8228
Крис - пълно е с ментета особенно т.н. UltraFire.... виж това http://www.ebay.com/gds/18650-Batter...8020340/g.html
както и десетки+ теми в западняшки форуми
Този пост е редактиран от Tommorow; 25-06-15 в 00:50.
Само не разбрах как така зелените лазери които палят клечи кибрит ще увредят очите, а тези които не ги палят няма да ги увредят ?
Все ми се струва че и двата типа лазери ще прецакат ретината на окото ако се насочи към него без значение от кой тип са. Даже и показалките с червена светлина биха направили същото.
Аз имам подобен лазер палещ клечи и дупчещ черна материя. Но за да прави тези неща отпред се настройва оптиката с въртене на визьора. Така лъчът се разширява и става дебел и по къс при крайно положение.