Здравейте отново,
1. Устройство - модел и наименование:
Чифт качествени vintage тонколони Grundig Box 8000. Колоните са си от старата школа, свирят с качество на светлинни години пред сегашните ширпотреби.
2. Допълнителна информация
Параметри:
1. Номинална мощност 75 вата при 4 ома съпротивление и честотен обхват 40 – 25000 Херца.
2. Музикална мощност 100 вата, чувствителност 87 dB.
3. Трилентови тела, с 20 см. бас, средно честотен и високочестотен говорители. Филтри с честота на срез 1000 Hz/4000 Hz.
4. Затворен обем, което е възможно най-оптималния вариант за малките холове в блоковете.
5. Около 22 кг. тежест на двете заедно.
Инфо на руски.
Инфо на немски.
3. Състояние и гараниця
Техническото състояние на колоните е 10/10, а козметичното 8/10. Все пак са на около тридесет години. Има леки закъсвания на плата на предпазните грилове, но не е нещо фатално.
От мен давам три дни мънейбек и възможност за рекламация, жалби и похвали.
4. Задължително -Цена, възможност за бартер?
150 лева
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
Намират се в София
Могат да бъдат видяни и чути при мен. За сериозни купувачи от София мога да ги закарам на техен адрес, за да ги чуят на техен усилвател и в тяхното помещение. Опцията е само за сериозни хора ! Не желая да обикалям София, само с идеята някой да види на живо какви колони продавам
Поради тази причина, предпочитам купувачи от София. Все пак, ако се яви някой мераклия от провинцията - ще му ги пратя с куриер за негова сметка и риск.
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
за връзка с мен ЛС, темата или телефон с номер о888- б5- о5- о4, Николай.
7. Снимки: