Здравейте отново,
1. Устройство - модел и наименование:
Чифт качествени vintage тонколони Grundig Box 8000. Колоните са си от старата школа, свирят с качество на светлинни години пред сегашните ширпотреби.
2. Допълнителна информация
Параметри:
1. Номинална мощност 75 вата при 4 ома съпротивление и честотен обхват 40 – 25000 Херца.
2. Музикална мощност 100 вата, чувствителност 87 dB.
3. Трилентови тела, с 20 см. бас, средно честотен и високочестотен говорители. Филтри с честота на срез 1000 Hz/4000 Hz.
4. Затворен обем, което е възможно най-оптималния вариант за малките холове в блоковете.
5. Около 22 кг. тежест на двете заедно.
Инфо на руски.
Инфо на немски.
3. Състояние и гараниця
Техническото състояние на колоните е 10/10, а козметичното 8/10. Все пак са на около тридесет години. Има леки закъсвания на плата на предпазните грилове, но не е нещо фатално.
От мен давам три дни мънейбек и възможност за рекламация, жалби и похвали.
4. Задължително -Цена, възможност за бартер?
150 лева
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
Намират се в София
Могат да бъдат видяни и чути при мен. За сериозни купувачи от София мога да ги закарам на техен адрес, за да ги чуят на техен усилвател и в тяхното помещение. Опцията е само за сериозни хора ! Не желая да обикалям София, само с идеята някой да види на живо какви колони продавам
Поради тази причина, предпочитам купувачи от София. Все пак, ако се яви някой мераклия от провинцията - ще му ги пратя с куриер за негова сметка и риск.
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
за връзка с мен ЛС, темата или телефон с номер о888- б5- о5- о4, Николай.
7. Снимки:

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Чифт качествени vintage тонколони Grundig Box 8000 High Fidelity за 150 лв.
 Чифт качествени vintage тонколони Grundig Box 8000 High Fidelity за 150 лв.

Отговор с цитат
  Отговор с цитат