Можеш ли да ми препоръчаш качествен фиксиран екран?
Преглед за печат
Можеш ли да ми препоръчаш качествен фиксиран екран?
За какви пари говорим?
Ами след известно ровене из нета, установих, че най-вероятно няма да мода да си намеря нищо сносно под 1000 лв. При това положение може би говорим за бюджет 1000 - 1500 лв.
Ти какво ще кажеш по въпроса? Може ли да се намери нещо добро и на по-ниска цена?
Точния размер на екрана ще го определя до няколко дни след като дойде проектора, но със сигурност ще бъде или 108" или 124" диагонал.
Стаята е с дължина 6 метра и сега въпросът е, дали да гледам от самия край (като долепя мебелите до стената) или от около 4 метра, за да може по този начин да получа по-добро озвучение при гледането на филми.
Добре, а някой може ли да ми каже, защо разликата в цената между фиксираните и не моторизираните екрани е толкова голяма?
Тези, които не са фиксирани създават ли някакви проблеми с времето - от сорта на намачкване и др.
В момента се колебая между един фиксиран на Euroscreen и един не моторизиран на Lumene. Като този на Lumene ще ми излезе с 1/3 по-евтин, а и размерът му ми пасва идеално (ще мога да изпълня почти цялата стена).