Отговор: Предстояща покупка на Проектор и последна консултация
Достатъчно е да е вечер - дори с приглушено осветление пак бива. За през дена ще трябва добри завеси да затъмняват, че слънцето няма равно щом светне ;)
За самата екстра проектор - няма такъм кеф у дома ако обичаш да гледаш - стаята оживява! Имаш ли възможност заслужава си...
Цитат:
Първоначално публикувано от
antovasilev
За екран ти препоръчвам такъв с фиксирана рамка,и аз съм с 120 инча,пробвах първо с такъв на ролка ръчен но при наличие на климатик в стаята имаше движение на екрана, и сега го смених с фикс.120 инча в моя случай го гледам от 5м и ми е Ок..но при всеки е различно.Помисли и за едно добро 5.2 или 7.2 озвучаване.
Системата е точно 7.2 и нея не бих я сменил. Там съм постигнал максимума на възможностите ми.
Здравейте,
имам един технически въпрос - възможно ли е да се пренасочи картината от телевизора към проектора?
Работата е в това, че имам абонамент към едно от приложенията в телевизора и сигнала се приема по интернет.
Цитат:
Dien
Здравейте,
имам един технически въпрос - възможно ли е да се пренасочи картината от телевизора към проектора?
Работата е в това, че имам абонамент към едно от приложенията в телевизора и сигнала се приема по интернет.
Не може
До същия извод за жалост, стигнах и аз!
Най-вече заради здравата copyright защита.
Цитат:
Dien
До същия извод за жалост, стигнах и аз!
Най-вече заради здравата copyright защита.
Първопричината предполагам е това. Телевизорите нямат изход за аудиовидео стрийма да се пренасочи към друг приемник... Аз си взех външен тунер там дето ми е проектора за да мога да клонирам сигнала към тв и проектор...
Да, това важи в случаите за приемане на тв ефирен сигнал.
Умувах дали не е възможно по wi fi, или чрез връзка с таблет, но се съмнявам. А и не зная дали си струва!
Пък и телевизора все трябва да се ползва, без да е приоритет си остава основно средство.