Хора кажете най-добрата конфигурация на комп сега (да е Интел, разбира се) Като цяло независимо опт цената. Сащо така и монитор, и видео карта и звукова карта, и рам и дъноо...
А бе направо всичко.
Благодаря ви много.
Хора кажете най-добрата конфигурация на комп сега (да е Интел, разбира се) Като цяло независимо опт цената. Сащо така и монитор, и видео карта и звукова карта, и рам и дъноо...
А бе направо всичко.
Благодаря ви много.
Най-добрата за какво?
• Най-новата?
• Най-скъпата?
• Най-бързата?
• С най-доброто отношение цена/качество?
• Откъде се разбира, че това е задължително Intel?
Най-добра конфигурация няма. Има най-добра за моите нужди, най-добра за твоите нужди и най-добра за нуждите на филанкишията.
На такъв въпрос - такъв отговор, съжалявам... []
neutralizer-a най-яката конфигурация е тавана на $-те които ти се дават
Напиши няква сума и ще разбереш
За комп не знам, но за монитор - виж Sony PFM-42V1P/B 42IN PLASMA-PORTRAIT BLK. Не съм го тествал лично, в момента не ми развалят едрите банкноти, за да давам 4000$ само за проба, но като гледам спецификацията, смятам, че ще ти свърши работа...
Дай по-конкретна иформация за какво ще ползваш конфигурацията.
Та значи - най-добра за: счетоводни програми, фотошоп,корел, игри, филми, 3-Д приложения, 3-Д студиомакс, архикад...
А и монитора да е 17" ЛСД защото така иска шефа.
Ще ти напиша какво бих си взел АЗ, ако имах финансовата възможност.
Дъно - ASUS P4C800 875P/FSB800
CPU - P4 2.8G/FSB 800MHZ/512K
FAN - Възможно най- безшумния, но не водно охлаждане.
RAM - KIT 2 X 256MB KINGSTON DDR400
HDD - 120GB SEAGATE 7200/8M CACHE
Звукова карта - AUDIGY 2 RETAIL
Видео карта - SAPPHIRE R9800/128M/TV/DVI
DVD +/- RW - Plextor PX-708A/T3, IDE
Кутия + захранване - нещо марково не по-малко от 400W
Монитор - NEC 17“ MultiSync FE770, Flat, TCO99 ( Може и друг но в момента не ми се търси за нещо по-добро)
Мишка - LOGITECH - оптична, с кабел.
Клавиатура - пак нещо марково
<font color="blue">//Edit: за монитора щом искаш LCD - Sony 17" TFT LCD, SDM-S73B, TCO03, Black</font id="blue">
Според мен на тази конфигурация ще можеш да правиш всичко (не става въпрос за сървър), и ще бъде актуална в близките 2 години.
NEC 17" LCD 1760VM е добър 17" LCD монитор. А ако имаш повече парички - NEC 19" LCD 1960NXi (около 1300 лв без ДС). Над това просто цените хвръкват много високо и няма смисъл.
За видеокартата - можеш да си помислиш за нещо от типа на GeForce 6800.
Ако ти се дават пари за повече памет - 2х512 DDR.
дрън-дрън, че пляс.....
дай сума и ще получиш адекватен отговор.....
филми - 366 mhz + 128 ram
счетоводни програми - 500mhz + 64 ram
видео обработка/игри - 3ghz + 2 gb ram + 6800/х800
току що ти "покрих" изискванията с комп от 200лв до $2000
Благодаря много Рат . Взехме го вече ) Само видеото и звука не са тези, но другите работи са същите мерси много. И според мен това е досто доброо
и какво видео избра? само не ми казвай, че е нещо от рода на 9100/5200. защото ако се надяваш да играеш съвременни игри на нещо по-малко от 9600/5700 просто няма да я бъде, а да не говорим да се надяваш да ти се размине upgrade-a много скоро