Резултати от 1 до 7 от общо 7

tujna konstataciq

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    49
    #1

    tujna konstataciq

    Zdraveite pi6a ne za6toto iskam pomo6t za ne6to si a prosto stignah do mnogo tujen izvod naposledak . Vie 6te kajete dali sam na gre6na sleda ili ne.

    Ot rabotata mi s po novi ma6ini "po princip rabotq i poddurjam pove4e barutarnici otkolkoto novi PC ta" po trudniq na4in ustanovih 4e WIN98 ne se darji mnogo stabilno, a po skoro stra6no nestabilno i lainqno na po novi dunni platki. Kato iska4at gre64ici za 6tqlo i ne6tqlo bez vidima pri4ina. V glupavata mi glavica zapo4na da se zaformq vuprosa dali ne dojivqh momenta v koito imame software dependent hardware. Ne znam moje ve4e da e pisano po temata tuka no az rqdko se vestvam. Ne iskam da kaja 4e 98cata mi be6e lubovta na jivota ama pak si e drebno prokletoto ne6to i iz4isteno ot pove4eto problemi a i na XP to den sled den mu namirat novi i novi dupki i skoro mai pachovete za taq pradnq 6e stanat po golemi ot originalnoto XP.



    Ai kajete i vie kakvo mislite po vuprosa.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    103
    #2

    tujna konstataciq

    Имал съм проблем с 98 на една конфигурация, не е много нова, но относително нова. Сложих ХР и в последните 8 - 9 месеца са ми се оплаквали само от вируси, щото не си го пачват редовно.



    Иначе нямам наблюдения върху повече машини, така че не знам дали си прав или не си.

  4. Gadget
    Guest
    #3

    tujna konstataciq

    @Светъл - пиши на кирилица.



    Относто Win98 и новият хардуер въпросът е спорен.

    Зависи от драйверите с дъното и т.н. Пък и на нова машина да сложиш 98, за да ти лети... по-скоро може и да забави някои инструкции. За офис работа може и 98, но си е въпрос на избор. Аз даже на Cel@300MHz слагам XP и работи по-добре от 98

  5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    49
    #4

    tujna konstataciq

    Za kirilicata mnogo se izvinqvam ama na tui PC nqmam takava, a taq ot saita su6to ne 6te da mi ba4ka ... ebali mu maikata za6to.

    Ami vij sega az ne sporq dali 6te varvi po burzo 98 ili xp na nova ma6ina. V pove4eto slu4ai tova sa pri6tevki na klienti na koito az trqbva da ugajdam.

    Za draiverite moga da kaja 4e sa dostatu4no 4itavi, no problemite spred men pone ne sa ot tqh osobeno sled kato nomerata po4vat vednaga sled instalaciq.

    Aaa ti moje da slaga6 XP na 300 MX celeron, i pri mene ima dosta takiva ama s 2-3 GB HDD i 64 ram XP to 6e mi trugne i 6e stane da si hodi.


  6. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    167
    #5

    tujna konstataciq

    Моето лично мнение е, че като цяло XP е измислен по- добре, а и оптимизацийте на какъвто и да е хардуер са за XP. За сравнение мога да дам служебния си компютър-PIII 1133 512K cache,512RAM, intel 815 chipset. 98-мицата ми забиваше до ниво рестарт средно 2-3 пъти на ден. Откакто съм с XP-2 години компютъра ми е забивал така не повече от 2 пъти. Коментарите оставям на вас

  7. Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    270
    #6

    tujna konstataciq

    На PC-то може и да няма ама затова си има KREDOR.

    :-)

    То си го пише с хубави жълти букви.

    Колкото до твоя проблем - ами аз пък забелязвам, че за новите продукти излизат по-на рядко отколкото за ХР. Ми стремят се да ликвидират 98-цата и да преминат изцяло на ХР. Вече и новите версии на някои програми не вървят на 98. Прогрес. Какво да се прави.

    :-)

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    374
    #7

    tujna konstataciq

    Според мен просто на човека все още му предстои да открие XP.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе