-
Мение за KT600-A ECS
Искам обективното ви мнение, било то добро или лошо за чипсета KT600 и по специално в комбинацията му с платка на ECS.Имам такова дъно,няма да го ползвам за overclock.Интересуваме прозиводителноста и стабилноста на дъното.Предварително ви благодаря.Ще се радвам да изразите мнение и за модела на ECS N2U400 с чипсет nForce2.И двата модела са социално ориентирани и знам, че не се славят с нищо добро.Дъното е още в кутията и не съм го тествал.
-
Мение за KT600-A ECS
Аз съм доволен от тази марка , специално Елит груп
в момента са далеч по-добре от преди 2-3 г. , не случайно дават по 24м гаранция , за разлика от Асус и досега според мои наблюдения - асус имат повече дефекти.
но пак казвам - мои наблюдения
Моллов бепубликувал едно ревю с тест на 80 дънни платки - елит груповете заеха челни места в тестовете и по овърклок - но както казват специалистите- Всичко е въпрос на късмет да умериш "читава бройка"
-
Мение за KT600-A ECS
Какви точно дефекти дават Асус. Имам намерение да взимам такова дъно. AV600-X
-
Мение за KT600-A ECS
дефектите за които говорех са че има много повече дъна на асус върнати с дефект в самата платка - не иска да пали тва животно и тва е , и са много повече от елитовете които съм виждал тук
не искам да те плаша , а и за въпросното дъно лоши неща не съм чувал
-
Мение за KT600-A ECS
Благодаря на всички, които изразиха мнение.Дъното го пуснах и съм доста разочарован по отношение на прозиводителноста и работата с RAID контролера.Изкарах значително по малко точки на синтетичните тестове от дъно с чипсет SiS746 ( уж по тромав ).Дъното има доста възможности за оптимизиране на рам паметта, но нито една от комбинацийте не доведе до чувствителен прираст в производителноста.Единствен плюс , които мога да дам е добрата му стабилност.За ~ 48 часа работа с различни приложения не е забило , и не е имало забавяне при преминаване на едно състояние в друго. :) Определено няма място за сравнение с nForce 2 по отношение на производителноста.