Какво можете да кажете за платката...че моята остаряяя....?
10х предварително
Какво можете да кажете за платката...че моята остаряяя....?
10х предварително
Ами откровенно да ти кажа от тази платка само за проблеми съм чувал. Просто Гигабайт напоследак не са в спорта форма. [:P]
Кажи за някой конкpeтeн проблем, че аз имам 5-6 такива продадени от преди горе-долу година и още не съм чувал отзиви за тях (което предполага, че работят добре, според мен)
Ми сензора му за отчитане на температурата не бил точен. Проблеми със звука, не се пържела много. Такива работи съм чел за това дъно.
Проблеми с отчитане на температурата ДА.
Вграден звук.... ами по лош е от моя Creative LIVE! но нямам много наблюдения.
Пържене ами не мога да пусна на 200mhz но дали е от дъното, паметта или процесора не знам.
Аз съм констатирал и друг проблем:
Когати си сменям честотата на шината от процесора биоса я запомня но не я сменя. Трябва да мина през дефалт настроиките за да я променя. Това е със няколко версии на Биоса. Не съм се ровичкал да видя къде е проблема.
Като цяло съм доволен от платката имам я от година и от тогава си бачка на 166mhz със 2000+ @ 2600+. Няма забивки няма проблеми. Не съжалявам за избора си. Преди това съм ползвал предимно ABIT.
@TurboDiv: Тогава просто кажи, че това не е клокерско дъно, а не говори, че си чувал само за проблеми с него. Не подвеждай човека, това имам предвид... не че адвокатствам на Gigabyte [8D]
Аз не наблягам на това че не е кокерско дъно а повече на проблемите му ако не си забелиазал. Щом толкова пари имаш взимай го , аз бих заложил на Asus - доказана стабилност (нищо че аз съм с DFI Infinity Nforce 2 понеже съм луд клокер).[:D]
Това, че има проблеми с температурата и клокването не прави дъното "пълно с проблеми". Дъното си е много добро и бих заложила на него!
тук за asus се изказа малко неподготвен. кое е това стабилно и clock-ващо се asus-ко дъно, не по-старо от 1 година? а7n8x са едно от най-големите разочарования, което пък от фирма с репутацията на аsus си е направо излагация. по-често коментирано "класно" дъно просто няма
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">тук за asus се изказа малко неподготвен. кое е това стабилно и clock-ващо се asus-ко дъно, не по-старо от 1 година? а7n8x са едно от най-големите разочарования, което пък от фирма с репутацията на аsus си е направо излагация. по-често коментирано "класно" дъно просто няма
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*28/08/2004*:* 16:30:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
FearMe@ аз съм с а7n8x и го имам повече от година/февруари 2003/
Единствения недостатък е че клоква PCI/200FSB=36,3PCI/ шината.
Но,че на ASUS най-малко грее клокнат процесор е истина!
@FearMe нещо не си ме разбрал. Говорих са стабилност на Асус. Никаде не съм писал че е клокерско дъно. Ако искаш клокерско дъно писах в скобите че DFI e истината - просто неможе никой да ме бори по тоз въпрос с DFI и клока. Епокс и те също до няква степен се клокват но не като DFI.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@FearMe нещо не си ме разбрал. Говорих са стабилност на Асус. Никаде не съм писал че е клокерско дъно. Ако искаш клокерско дъно писах в скобите че DFI e истината - просто неможе никой да ме бори по тоз въпрос с DFI и клока. Епокс и те също до няква степен се клокват но не като DFI.
<div align="right">Originally posted by TurboDiv*-*01/09/2004*:* 06:20:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Що имам едни гадни гадни спомени от DFI[}]
екстра си е дъното
звука си е наред стига да се сложи читав драйвер
аз нямам оплаквания