Намерих много изгодно компютър с Celeron 566 дъното е
Gigabyte GA-60XT и поддържа процесори до 1,5GHz(Tualatin или Coppermine).
Аз съм от Шумен и обиколих всички фирми, които знам и никъде не намерих P III на 1000-1500 - повечето имат в ценовата листа, обаче нямали на склад.
Някой тука не продава ли P III Tualatin 1,13-1,5Ghz или в краен случай Coppermine 733-1000?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  !!) и кво от това [:D] !! До сега не съм го клоквал и нямам намерение да го клоквам ! Иначе един приател има същия и го клокна на 1247MHZ(165 x 7.5) като ядрото е с вдигнат волтаж (V-core 1.800V) с дъно Абит ST6 (Мноо яко[^]) а иначе аз съм със същото дъно като твоето само дето е GA 6OXT-A rev 1.1 и бачка перфектно !! Та ако те устройва цената(не мога да правя подаръци) пиши тука в форума или на меила:
 !!) и кво от това [:D] !! До сега не съм го клоквал и нямам намерение да го клоквам ! Иначе един приател има същия и го клокна на 1247MHZ(165 x 7.5) като ядрото е с вдигнат волтаж (V-core 1.800V) с дъно Абит ST6 (Мноо яко[^]) а иначе аз съм със същото дъно като твоето само дето е GA 6OXT-A rev 1.1 и бачка перфектно !! Та ако те устройва цената(не мога да правя подаръци) пиши тука в форума или на меила: