Колко теми се изпонаписаха и всеки казва различни дъна... последно
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Редактирано от - Blademaster на 06/02/2002 18:49:44
Колко теми се изпонаписаха и всеки казва различни дъна... последно
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Редактирано от - Blademaster на 06/02/2002 18:49:44
Ами май няма голям избор? Как мислиш?
Чипсета е единствено Intel 815, дъната са на ABIT ST6(ST6+Raid), ASUS TUSL2-C и като че ли някакво на MSI.
815 можеше и да е по-добър (като например да поддържа повече от 512MB RAM)(BX поддържа 1024MB RAM), но Intel решиха да го орежат, дори четох някъде че го направили умишлено по-бавен, за да може все пак да продават злополучния 820 по онова време.
Аз съм fan на Intel, но тази платформа остана ощетена, защото BX вече наистина остаря и освен 815 друг чипсет не се предвижда.
Ех, ако nVidia бяха направили nForce за интелски процесори...
Хе, Хе, Blademaster ти май не загряваш бързо.
Бориславе, P3 Cu си е скопен процесор, само Tu версията си струва. А и какво като има дъна за P3+DDR? Та те работят по-бавно от тези с SDR. A относно nforce-то (въпреки, че изчетох сума ти тестове): трудно мога да си представя, че една фирма, дето, освен от видеокарти, от друго не разбира, ей така, хоп и вади от вълшебната торба най-добрия чипсет за AMD. Ако е истина, току виж и кварталния месар е започнал да прави най-добрите металообработващи машини в касапницата си
Blademaster- vzimai ASUS-a. Mislia che ne ti triabva poveche ot 512 MB Ram..... ne znam de vsushnost. Ako si tuvrdo reshen da vzimash podoben Celeron... hubavo... inache vzimai ein Athol i da te niama :P
Lamia: Ne sum suglasen che NVIDIA mogat da praviat samo videokarti.
t.e. horata, koito rabotiat tam ne sa specializirali samo za videokarti, a za vsiakakuv vid hardware.
Primer: edin mersar ne reje samo svinski but, nali
M.A.F.I.A.
Za da ne otvariam nova tema shte pitam tuka, mislia che shte se nameri niakoi, koito shte moje da mi otgovori.
Poneje ne sum vesht zul genii :-)) v hardware-to mi e interesno na moeto duno ( ABIT BE-6 II, rev 1.1 s poslednia update, BX), moga li da sloja ot novite Celeroni i da vurvi stabilno
Poslednia izliazul update poddurja Cel 800 (8x100)
DarkRose, доколкото си спомням BE-6 II е Slot1 дъно. P3 Tu иска FCPGA2 цокъл, а съществуващите преходници са с PCPGA(1) цокъл. Доколкото знам имаше някаква фирма Power Leap, която обяви специални преходници slot1->FCPGA2 с собствено захранване, но колко струват и откъде могат да се намерят, нямам представа.
Asus, TUSL2, Intel815, ATA/100, AGP4x, FCPGA2
- tova li mi e neobhodimo za novite Celeroni ( 1.3GH ), ili i ASUS TUSL-2 C shte svurshi rabota ?
Postvam, zashtoto ne znam dali Celeron @ 1.3 ne e FCPGA2...
Много ясно е, че Celeron на 1300MHz e FCPGA2!
г-н Тъмната Роза -
Тая история, да мъчиш старото BX дъно с разните му там преходници със собствено захранване взе да ми се струва много глупава.
На Intel нищо не им пречеше да направят новите процесори съвместими с FCPGA. Закво сега да си сменям якото дъно (ABIT BX133)? Тия хора правят всичко възможно да сменя въобще цялата платформа и да премина към AMD. Хем и зимата ще ми е топло!
Хм, пак съм аз!
Между другото сега, когато Celeron вече има 256Kb кеш взе да ми се губи къде е разликата между Pentium III и Celeron?
Само 33MHz системна шина?
Viarno e, 4e izbor otkam strana na 4ipseta niama. Edinstvenoto, koeto e vajno e markata. Za6toto evtinite sa bokluci, a skapite sa skapi
<center></center>
TUSL2-C на АСУС...
1ви път....
2ри път...
ПРОДАДЕНО, на Блейдмастър за 110-113 пари (долара) от ПЕРСИ ООД!
Слагаш и пееш.
BROUGHT TO U BY MSAN
Moje da se vzeme dosta po evtino 93$ ot STEALTECH
http://www.rootbg.com
Ako ne iskash factura niama da ima i DDS
http://www.rootbg.com