Septemvrii smqtam da si zimam nov kom. Kajeti mi konfiguraciq koqto da izleze 1100lv plus minus
oshte 200kinta (ako si struva) bez zapisvachka da e, I darja na Video karatata da e s marka Redeon a procesora Athlon.
Septemvrii smqtam da si zimam nov kom. Kajeti mi konfiguraciq koqto da izleze 1100lv plus minus
oshte 200kinta (ako si struva) bez zapisvachka da e, I darja na Video karatata da e s marka Redeon a procesora Athlon.
Нещо май от раничко си се замислил за конфигурация ми се струва. До Септември месец цените на компонентите ще се изменят 100 пъти. Да не говорим, че до тогава кой знае какво ново ще излезе. Тъй че като наближи датата за покупка тогава ще го мислим.
П.п И моля те пиши на български !!!
Това ми е ясно че цените ще паднат, но това ми е идеята да видя за тези пари каква конфигурация ще ми препорачате Сега.
А като доде Месеца пак ще се консолтирам с Вас.
Честно казано незнам дали ще издаржа до Септември
това, което ще е изгодно през септември и ще струва 1300лв сега, или е high-end машина, или дори може и да не е излязло на пазара
обади се 1 седмица преди да взимаш компютъра. в момента е чиста загуба на време и усилия да се смята нещо в такава далечна перспектива