Трябва ми схемата на джъмперите на това дъно - Acorp 5VX30S, честотата на шината и множителя. То е доста старо, сокет 7, къде ли не търсих, нищо не можах да намеря. Някой може ли да помогне?
Трябва ми схемата на джъмперите на това дъно - Acorp 5VX30S, честотата на шината и множителя. То е доста старо, сокет 7, къде ли не търсих, нищо не можах да намеря. Някой може ли да помогне?
??? Обикновено тези неща са написани на самата дънна платка.
(може би просто триабва да изтриеш праха и ще ги видиш)
[8D]
пробвай като 5VX32.
упътването тук:
http://www.acorp.com.tw/eng/driver/M...VX32/5VX32.pdf
успех!
Мерси, приятелю, това го бях пробвал, но се оказа че освен биоса, двете платки нямат нищо общо, 32S е доста по-ново, има слот за SDRAM, и на външен вид няма нищо общо с моето. Така или иначе, в един супер забит руски форум намерих линк към това, което ми трябваше, първо не работеше с Опера, освен това се наложи да го тегля през руско прокси, тъй като не ми даваше достъп иначе, абе дълга и широка, но накрая се сдобих със сканираното упътване []. Благодаря за вниманието, успешен ден на всички.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А някой знае ли някакъв сайт със схеми на Дъна ?
<div align="right">Originally posted by babaMara*-*16/04/2005*:* 19:48:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами доста сайтове има, напиши в GOOGLE модела на дъното и ще видиш