И двете дънни платки са на 1 цена - 150$. Разликата е, че VP6 е двупроцесорна за Intel, a KT7ARAID пък е най-добрата такава за AMD. Коя си струва повече парите е въпроса...
Аз лично си харесвам повече Asus-a, но щом си рекъл, че Abit са по добри, тъй да бъде. Но все пак нещо не е ясно във въпроса ти. Тези 2 платки имат коренно различно предназначение. За какво ти трябват? Без да поясниш, няма да получиш смислен отговор от никого.
P.S. Имаш ли представа какво е това RAID и за какво се използва, че държиш на него?
Не, просто имам в предвид че са на 1 цена.За да си купя една от двете за какво друго са ми!Ако си взема KT7ARAID ще мога само с 1 процесор да си бъда ама ще е по-добър от един такъв на Интел(и по-евтин де)
Eдин мой познат пусна Duron 650 на 1000 на ABIT KT7. Тоест ABIT са дъно номер едно за овърклокване. KT7A сигурно е също така добър в тази облраст. Но определено не ми е ясно защо ще използваш RAID у дома си.
Interesuva me Abit KT7A dali ima golqma razlika mezdu nego i KT7A-Raid. Nqkoi hora kazvat 4e razlikata e ot zemqta do nebeto, no iskam da vidq i vaseto mnenie...