Не помня от къде и от кога го имам, бях го набутал в "килера" и правейки "пролетно почистване" по HDD-то го изрових. За всички - знаещи, незнаещи, учили, недоучили, начинаещи и напреднали. Мисля, че ще е от полза на всички. Затова този линк.
Този пост с тази информация е достойна за Адмирации!
Много Благодаря от мое имe ( предполагам и другите няма да закъснеят )
Отдавна чаках да се появи смислено ръководство написано на български език за настройките* на биоса ( Базова Входно -Изходна Система* - "Bios"- Basic Input Output Sistem )
Това го има още от 2002г. и то на две места:
http://pchelp.cablebg.net/Tutorials/...IOS/start.html
http://www.techbg.com/?action=articles&article=9
GARU, много те моля, не плясвай този файл "от нищото", а просто посочи откъде си го копи-пейстнал ... благодаря.
@DGP: Колега, нямам нищо напротив, но ако си ме прочел внимателно.Не помня от къде и от кога го имам, бях го набутал в "килера" и правейки "пролетно почистване" по HDD-то го изрових.
Сега като ми припомни се сетих. Но не мисля, че правя лошо. Чета редовно форума, и с оглед на това да помогна на всички съфорумци в един или друг план го "пляснах". Благодаря.
Aз лично много благодаря на Garu за предоставения файл.
Копи-пейстнал, пляснал и други такива?! Важното е, че го дава човека! Тука повечето не рабираме толкова много. Нека всички да споделяме. Н али за това го има този форум. Иначе инфото е :Super:
И от мен благодарности на @Garu* . Рядко се среща полезна информация* на български, така че няма значение от къде го е взел. Ако не го беше постал тук, щеше да си остане неизвесно, за тези който не го знаят отпреди....
@DGP от скоро време мисля че си влязъл в Цикъл ама много здраво!
Вечно недоволен , вечно другите глупости и простотии говорят и постват
Егати погледни се малко - като свекърва опяваш всеки в последните си няколко поста!
намери някоя да я :sex: и се успокой !
Определено си човек със знания , но досега такова сечене , не е имало !
ПП:
След като го имаш от 2002 , що не го постна тук!
А някой може ли да го качи другаде, защото free.datacom.bg ме прехвърля на сайта на датаком и не мога да го изтегля?