Ti shte me ubejdava6 i 4e 6tom ima chip na evtinite modemi - te sa harduerni ?
Sashtoto vaji i za RAID kontrolerite i za zvikovite kontroleri i t.n.
O6te pove4e kazah 4e pove4eto ot vgradenite kontr. ne poddarjat 0+1 - a tova dali si imat bios hi4 ne e ot znachenie v sluchaia - 6tom ne moje 0+1 zna5i ne moje !?
Pich - 97000 ti e dal HE DiskMark na.....
Grigor saglasen sam za birata i kritikata - 6te ti zvanna no to4no sega prikliu4vame broia i mi e ludnitsa, a i si mno-o-ogo prav za bugavite chipove - te za tova struvat tolkova
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote> geniusloki -- A be hora vie kakvo mislite 4e e povishenieto pri soft raidovete... <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Soft RAID ima primerno v Win2000... shtom imash 4ip kolkoto i da e ka4estven-neka4estven tova zna4i hardware RAID. shto se otnasq do IDE raidove, bolshinstvoto ot vgradenite (highpoint ili promise controleri) si imat i biosi.. tam shte vidish 4e mojesh da si napravish RAID 0, 1, 0+1.
pri SCSI neshtata sa drugi i tam ve4e ima po-drasti4no povishavane na performance, osven tova mode-ovete sa pove4e
Rainbow books !
[/quote]
Gigabyte7VRX;AthlonXP 10,5x166;256MB DDR Kingmax CL2,5;ASUS V8170DDR@306/472;40GB IBM 60GXP 7200rpm;EVERCOOL cooling