Имам дъно Gigabyte GA-8S648FXM бих искал да го ъпгретвам с RAM 1 GB 400 Mhz, сега съм с 2х 256 mb, някой ако има опит и е правил подобен ъпгрейд моля да пише какъв тип RAM са подходящи за това дъно !!!
Имам дъно Gigabyte GA-8S648FXM бих искал да го ъпгретвам с RAM 1 GB 400 Mhz, сега съм с 2х 256 mb, някой ако има опит и е правил подобен ъпгрейд моля да пише какъв тип RAM са подходящи за това дъно !!!
подходяща е всяка 400мхц рам, която тръгне, а ще тръгнат 99.99%, така че не се кахъри излишно
ако пък искаш да си 100% сигурен - слагаш компа в колата, въртиш геврека до магазина, слагат паметта, палиш компа, плащаш и беж обратно вкъщи
точно това искам да спестя ако някой вече е тествал памет за това дъни би казал каква става а и не са мното видовете рам от отзи тип който се предлагат, като че ли намалява производството им...ако пък искаш да си 100% сигурен - слагаш компа в колата, въртиш геврека до магазина, слагат паметта, палиш компа, плащаш и беж обратно вкъщи
явно трябва да разсея погрешното ти впечатление, че за всяко дъно има специално подходящи памети. паметта е дотолкова унифициран продукт, че вероятността да не "става" за твоето дъно не само е малка, а и причината не би била в уникалността на дъното или паметта, а в случаен, непредсказуем фактор, за който няма как предварително да бъдеш предупреден