Zdraveite,
Njkude bjah 4ul, 4e sys zapojavane na most4eta v/u K7 Palomino XP mozhe da se napravi procesora da raboti na dvuprocesorni sistemi.
Na men ne mi se vjarva, no vse pak re6ih da popitam dali e vjarno tova.
Zdraveite,
Njkude bjah 4ul, 4e sys zapojavane na most4eta v/u K7 Palomino XP mozhe da se napravi procesora da raboti na dvuprocesorni sistemi.
Na men ne mi se vjarva, no vse pak re6ih da popitam dali e vjarno tova.
Може, трябва ако не се лъжа да се свържат L5 мостчетата, даже май само последния L5 и получаваш AthlonXP MP... и работи даже! [][:D]
Sega i ako mozhe da mi kazhe6 dobro dvuprocesorno dyno za Palomino za +/- 220$ super ste e![]()
ASUS A7M266-D ili MSI neshto si...
i dvete rabotiat i s obiknovena DDR, no ako iskash chakai dve sedmici - ste testvam takiva kompitri i edinia mai e s takova dano - ste ti kaja resultatite ot nego pak si pravi sravnenia...
Ok, merci.
To az i bez tova za koleda sym gi zaplanuval pokupkite![]()
MSI 762MPX, че и можеш да клокваш с него - дава множител, шина и Vcore - какво повече му трябва....... на о/с-къра? [:D]
ASUS A7M266-D което се води revisioned (с поправени USB и т.н.) си струва като двупроцесорно, ако някои иска да го види в действие, да се обади.
поздрави
Г.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
MSI 762MPX, че и можеш да клокваш с него - дава множител, шина и Vcore - какво повече му трябва....... на о/с-къра? [:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Eventualno i Vmem...