S kakvo e po-dobyr ot VIA KT400 ili KT333,kak e s delitelite?Abe izob6to k'vato i da e informaciq 6te e polezna.
Gledam MOST ve4e imat takiva i ne sa mnoogo skapi.
S kakvo e po-dobyr ot VIA KT400 ili KT333,kak e s delitelite?Abe izob6to k'vato i da e informaciq 6te e polezna.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
От това което съм чел до сега nForce2 е по-бавен от KT400, но нали знаеш че до като не се тества не може да се вярва на разни сайтове. Поне при мене като пускам Сандрата, ми дава доста по-добри резултати от nForsa
Абе като цяло чипа бил доста добър, но предполагам че ще е малко по-скъп от КТ-то.
zasega ne6to polezno koeto pro4etoh v ocworkbench e 4e ima AGP FIX selection t.e. nezavisimo na kakva FSB si AGP moje da se pusne na 66Mhz.oba4e ne pi6e6e kak e pri PCI.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by janko
Абе като цяло чипа бил доста добър, но предполагам че ще е малко по-скъп от КТ-то.
ami kak nqma da e s tolkova ekstri e nablaskano samo deto RAID nqma[:D]
Според инфо-то от нета , при шина 166Мхз и при използване на 2-та канала на паметта , чипсета издухва всякакви КТ-та .
HM naj-nakraq pristigna, zape4atano ,s CD otvan zalepeno na nego.Teparva 6te go testvam []
Ami ... zasega sam na 166Mhz v synchronen rejim na agresivni nastrojki na pametta i si e superstabilno.BIOSa mi se struva 4e 6te pretarpi mnogo promeni ...ne e izpipan o6te.ima dosta novi za men opcii.Interesnoto e 4e ima opciq kogato CPUto e na 166Mhz FSB da pusna pametta na 200 i nagore MHZ.Sa6to taka i AGP frequency moje da se pune na 66mhz nezavisimo ot FSB (dokolko raboti).4akam sega malko po hubava pamet i 6te probvam pove4ko da go naduq.Zvuka e trepa4 mnogo ka4estven, i s opciq da izkarva zvuk prez srednata kolona ot MP3 i drugi.
Probvai da pusnesh asinhronen regim 166/200 da vidim dali tova shte zabavi mashinata poveche otkolkoto kato e na 200/200, ei tva mi e mnogo interesno
v 3DMARK s 600 to4ki pove4e.utre 6te vidq kvi vpe4atleniq ima kolegata[]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
Probvai da pusnesh asinhronen regim 166/200 da vidim dali tova shte zabavi mashinata poveche otkolkoto kato e na 200/200, ei tva mi e mnogo interesno
ami vremenno razkarah KINGMAX DDR400 i 200Mhz pamet za da tragni trqbva da e na naj-bavni timings, a za 200/200 s tozi CPU nqma da stane taka i ne mojah da go otklu4a.[:-banghead] a spored nvidia to4no tva mojelo da se o4akva v async rejim
Айде бе , кажи малко повече за него , производителността как е сравнено с предното ти дъно ? Като има стабилизиране на AGP шината има ли за PCI ?
Ia verno pusni ne nekvi snimki na benchove da vidim kak e toia nForce2.
Eto testove:
http://www.xbitlabs.com/mainboards/nforce2-kt400/
http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8K9A2+
Nvidia ve4e sa na vyrha i pri dynnite platki.