Kirko i ti kak ustanovi na kolko ti varvi pametta? CL?
A i na edin drug topic te pitah kade si nameril toja Bios deto spomena za ASRocka?
Kirko i ti kak ustanovi na kolko ti varvi pametta? CL?
A i na edin drug topic te pitah kade si nameril toja Bios deto spomena za ASRocka?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mitko744
ASRock predpolagam e na kakto si e - CL3 i t.n...........?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
ASRock-а беше на 2.5-3-6-3, това е по SPD на паметта...
Ами в новините на setcom беше представена тест програмата
aida32, която като четец на SPD е върха - шапка свалям на руснаците дето са участали в проекта. За първи път видях например на VIA VPХ да се прочете spd-to.
За всеки пускал азъс дъно е позната опцията за паметта "by SPD"
е при асрока тя е твърдо зададена - е очаква се коректен (марков) модул.
А биоса на Асрока - песен момчета песен, чипа е на цокъл така че всякакви експерименти са изпълними. Ако стане гаф, айде на програматова, 8 лева и отново ескадроните летят
Да го кача ли на некоя страница ????
Metni mi go na meila i dai malko informatsija kva e ralikata s standartnija ot www.ASRock.com 1.10? Programkata e mnogo gotina naistina. Pri men nezavisimo 4e sum s originalen Infineon CL2 mi e vklu4ilo na 3-3-3. Tja ASRock.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mitko744
Metni mi go na meila i dai malko informatsija kva e ralikata s standartnija ot www.ASRock.com 1.10?<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Чувам, че вече се "виждат" Паметните настройки, както и някакви други глезотии....
Нещата започнаха да се въртят околко една тема най-сетне така че темата става Asrock... преди и елементи на Linux имаше... Оствям я да си пада надолу и да потъне в забввение.
Как ше пада бе!
2 Моллов
Силно се надявам някое от дъната още да е в тебе..
Би ли направил сравнение на скоростта м/у СДРАМ и ДДРАМ ? (Ясен ми е резултата ама друго си е ако го има черно на бяло )
Може ли да предложа тестове за следващи ревюта?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by chavv
Как ше пада бе!
2 Моллов
Силно се надявам някое от дъната още да е в тебе..
Би ли направил сравнение на скоростта м/у СДРАМ и ДДРАМ ? (Ясен ми е резултата ама друго си е ако го има черно на бяло )
Може ли да предложа тестове за следващи ревюта?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
За малко да не си позная темата, че и се учудих как аз съм отворил тема за ASRock [:D]
Иначе - нямам нито едно дъно на ASRock при мене в момента, утре идват последните две парчета, дето се правят от тия пичове - 845D и SIS645... все за Intel.... и сега съм с едно P4X400.... абе това на нищо не прилича вече...