Kakvo e FSB-to po default na procesorte AMD Athlon Tunderbird,
stava vapros za 1000MHz, ako ima razlika v modelite???
Kakvo e FSB-to po default na procesorte AMD Athlon Tunderbird,
stava vapros za 1000MHz, ako ima razlika v modelite???
ima sas 100(200), ima i sas 133(266) modeli na 1GHz - mai iz oznacheniata na procesora se razbirashe, ama ne si spomniam tochno koe - Mollov znae
aaa, az mollov go znam 4e znae, toi kakvo li ne znae toia 4ovek dano da mi kaje eto kakvo pishe na 4ipa:
AMD Athlon
A1000AMT3C
ASHHA 0139CPAW
97535460038
1999 AMD
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by pavkata
aaa, az mollov go znam 4e znae, toi kakvo li ne znae toia 4ovek dano da mi kaje eto kakvo pishe na 4ipa:
AMD Athlon
A1000AMT3C
ASHHA 0139CPAW
97535460038
1999 AMD
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Тия ASHHA са от последните куци степинги, дето AMD ги направиха... не държат много на о/с, някъде до към 1200MHz стигат, и то с напрежение...
Гледаш последната буква на 2-рия ред - B-200Mhz fsb , C-266Mhz fsb ,D-333Mhz fsb .
aaaaaaa, mersi mnogo))
a moje li tova procesor4e da se sloji na dano s KT133 chipset?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by pavkata
aaaaaaa, mersi mnogo))
a moje li tova procesor4e da se sloji na dano s KT133 chipset?
Няма да можеш да го използваш на 100% - тоя процесор е по default 7.5х133, no КТ133 не може да работи на 133FSB, само на 100...
Трябва ти поне KT133A...
A ako danoto e KT266, kato tova novoto, qkoto ASRock, no s SDR RAM??? kak shte bade? Mollov, nali si pisal 4e tova dano pozvoliavalo da se vdiga FSB prez edin MHz, SDR RAM moje li da izdarji na po goliamo FSB?
A ako danoto e KT266, kato tova novoto, qkoto ASRock, no s SDR RAM??? kak shte bade? Mollov, nali si pisal 4e tova dano pozvoliavalo da se vdiga FSB prez edin MHz, SDR RAM moje li da izdarji na po goliamo FSB?
Ами с SDR неможах да го пробвам, нямах памет под ръка.... стига паметта да издържи високи MHz-и не виждам причина да не стане...
Pavka s tva novoto "jakoto" ASRock s SDR Infineon CL2 7ns varvi stabilno na 156 FSB. na 158 pali ama ne pitai kvo stava. Prosto RAMa ne varvi na pove4e. Taka 4e davai smelo. E zavisi i ot CPUto de .
e sega ostana samo da nameria Sunny Comp ili tam kakto se kazvaha i da si kupia tva dano :P
e sega ostana samo da nameria Sunny Comp ili tam kakto se kazvaha i da si kupia tva dano :P
София, ул. "Поп Богомил", No. 23