Po kakvo se razli4ava i845D ot i845E 6te mi pripomnite li, 4e stranicata na intel ne 6te da se zarejda i ne moga da proveria
Po kakvo se razli4ava i845D ot i845E 6te mi pripomnite li, 4e stranicata na intel ne 6te da se zarejda i ne moga da proveria
Ами i845D е просто нормалният i845 със DDR поддръжка, докато i845E си е по-нова версия на чипсета... и държи на по-високи FSB определено...
Абе личи ти, че не си ми чел ревюто на ASRock P4I45D []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DJ
Как Може чавек с *** мнения да не знае такова нещо...?!?...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Може, но пък "***" означава както 100, така и 999 поста.... в този случай почти си уцелил []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DJ
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Ами ще ти кажа ка може. Въпроса не съм го задал аз а брат ми. Не че не е регистриран във форума, но понеже аз постоянно съм логнат и без да ме питал е писал.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Julian
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Ами ще ти кажа ка може. Въпроса не съм го задал аз а брат ми. Не че не е регистриран във форума, но понеже аз постоянно съм логнат и без да ме питал е писал.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
и сега за наказание - оставаш го да играе на Doom3 с този компютър, който ти е в сигнатурата []
Ha ha ha to viarno 4e az pisah posta (na Julian brat mu) ama toi i Julian ne znae az nali go pitah. Vze da mi razpravia 4e takuv 4ipset niamalo.
Еее, ама личи си, че си му брат.... Julian тъкмо замаза положението и ти веднага да го натопиш
Нали затова са братята.
Абе DJ, ти тука за какво го четеш тоя форум...за да обесняваш или за да се дразниш кой колко не знае?
Ако всеки знаеше всичко нямаше да има теми в тоя раздел