Резултати от 1 до 11 от общо 11

Malko pomosht s Processori...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2003

[<font face="Verdana">Malko dosta sym lejmyrche s procesorite, nqkoj mozhe li da me svetne malko? Kakva e razlikata m/u PII 2Ghz i P4 2Ghz? kakvo e Cashe? Kakyv processor e po-got za igri, i kakyv za 3DsMax..primerno...a syshtnost ima li nqkvo znachenie za kakvo e?

shte byda adski blagodaren =) </font id="Verdana">[img]../forum/images/speech/icon_speech_oops.gif[/img][:-jump]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Е аз не съм специалист но това което си го написал "Kakva e razlikata m/u PII 2Ghz i P4 2Ghz?" просто не си видял добре на 2Ghz има само Р4 не съм сигурен ама РII достигаха около 350-400MHz, a Cashe е вътрешната памет в процесора която е много по бърза от от обикновената RAM(като там има на различно ниво L2,L3... но не мисля че е необходимо да задълбавам в подробности) и колкото е по голяма е по добре.За игри най добре се държи Athlon XP с DDR за 3DsMax не знам мисля че програмата е оптимизирана за Intel

4. Member
    Тук е от
    Jan 2003

tochno kato za teb, ako mojes da otdelis malko poweche pari, ste e naj-dobre da otides vav firma persy i da im razkajes za kakwo ste ti sluji komputera.

cenata e po-visoka, no tova e zaradi kachestvoto.

ako ne si nawatre w neshtata, ne e wazmojno da naprawis prawilna precenka "AMD srestu Intel".

tragnes li po firmi kato voodoo, leadert, jar.. naj-weroqtno ste se naloji da mines uskoreni kursowe po hardware

w tezi firmi za koeto i dano/chark da pitas ste ti kajat PREKRASNI sa i edva sled kato si kupis moje da ti obqsnqt realno kak sedqt neshtata

5. Тук е от
    Jan 2003

<font face="Verdana">TO:saint056a, e kak shte nqma PII na 2Ghz, kato pishe " PII CELERON 2.0G, 478pin" na uebsaita na RESET[http://www.reset.bg/reset.html]

PENTAGOD, mnogo me obnadezhdi ;-), BTW, kakvo ime e na persy, che mi kazvash da hodq tam??? po-dobri, po-sykavi?...ili prosto ti bachkash tam? =)))

mi...maj shte se nalozhi da izkaram nqkyv byrz kurs...

</font id="Verdana">

6. Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Живее в
    София

mi te tva PII si go slagat kadet im padne kato gledam.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2003

Persy sa mnogo dobra firma po princip. Dokolkoto im e wazmojno slagat dobri komponenti. Mashinite im se overclock-wat mnogo dobre.

tova s uskoreniq kurs... moje da se prfewyrne w istinska tragediq za tebe powqrwai mi dano ne ti se sluchwa.

ili razchitai na poznat, ili otidi w persy. www.persy.com. az ne rabotq tam, a komputera mi e ot tam. syshto sam kupil okolo 40-50 kompa ot tam moje bi. ama nali razbiras. Ne sam gu kupil ot Voodoo, Leader, Jar, Risk i t.n. a ot Persy - stoto horata deto iskat usluga razchitat na mene che nqma da wzemat neshto smotano.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2002

I kvo Persy da ne pravat platkite v mazeto sluchaino ?????

I te gi kopuvat ot edni i sushti vnositeli kato vsichki drugi . e tam Epox li vnasiaha??

po kolko nachina mozesh da puhnesh edna VideoCarta v AGP-to ????

az rabotia v druga podobna firma , niamam nishto protiv Persy , dori si pazaruvam ot tiah niakoi neshta.No e tupo da se hvalat taka ...

10. Member
    Тук е от
    Jan 2003

abe te ne se hvaliat koj znae kolko - po-skoro dostatachno.

ima edin drug moment - kato im kajes iskam dobro i stabilno PC, znaqt kakwo da prodadat. sled koeto pri eventualen defekt prawqt remonta bez da ti kasat nervite.

w drugite firmi WSICHKO e dobro predi da go kupis. sled kato go kupis pochwat problemite.

Danoto e syshtoto da rechem - ASUS - zashtoto se wijda s golemi bukwi na kutiqta nali.

no pametta primerno e kucha. kato pochne da zabiwa, komentara e "WIE ISKAHTE ASUS, sajalqwame".

edin sluchai .. otivam, kupuwam pamet kato normalen klient (ne kato priqtel) - prodawat mi edna - 5 broq sas 7 dni(!!) garanciq (wsichki widowe bqha sas 7 dni). do 7miq den 3 weche se bqha povredili... srestam se s moq chowek w syshtata firma i toj mi obqsni: "ama trqbwashe na mene da mi kajes, stqh da ti dam ot chitavata pamet"

tuka govorime za edna ot naj-izvestnite firmi za komputri, imena nqma da spomenawam - nali choweka mi e priqtel

Tova e palna prostotiq, no za syjalenie e realnost.

prodawat zahranwaniq JNC i po-loshi za $9-$10 bez chasti, chiqto super extra bila che "gorqt, no KOMPUTERA OSTAVA ZDRAW sled kato izgori zahranwaneto" - ebti extrata razbirate li

wnasqt defektni (eventualno poprawqni diskowe) na dalavera, koito se skapwat na poraziq..

Nqma kak da skiwas kakwo ima w kutiqta, zashtoto ESTESTVENO e s garancionna lepenka.

Kato se povredi neshto, wapreki lepenkata, zapochwa talkuwaneto na garanciqta. t.e. diska ima BAD sectori, no ne NE SA DOSTATACHNO za da go smenime. komputera zabiwa, NO SPORED NAS tova e softueren problem

lamarinite na kutiite sa tanki kato staniol, diska vibrira, wentilatorite se skapwat za 4-5 meseca i zapochwat da priglasqt na cdroma, kojto syshto rezonira w tankite stenichki na kutiqta - w rezultat na tazi simfoniq w kutiqta, diska raboti mnogo po-zle ot predwidenoto (razbirastite sigurno sa gledali grafiki na dobre dempwan disk i syshto slojen w super kofti kutiq).

ot kofti zahranwaneto i tezi wibracii diska se razwalq mnogo po-lesno. pak ako ritnete kompa stava mazalo - teneketo dranchi kato staiga.

towa sa wse neshta, koito edin "sglobqwach" trqbwa da znae.

za syjalenie powecheto sa darweni filosofi, koito wsasnost neznaqt kakvi sa neveji.

edin friend popalwal test w nqkakwa komp firma za harduer, kadeto ediniq wapros bil kakwa e skorostta na USB 2.0 - 400 ili 480MBps - onzi go poprawil che USB 2.0 e 400MBps

prawete smetka kakwi kreteni sglobqwat komputri

11. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Ne otricham che go ima i toia moment no ne mislish li che tova sa 1-nici .

spored men e po-dobre da se kaze koi firmi sa loshi ,a ne koi sa dobri ,che da ne se vuzgordeiat horata []

12. Member
    Тук е от
    Jan 2003

abs. ne sa edinici.

kato cqlo temata "koi firmi sa loshi i koi dobri" mi prilicha na "AMD ili Intel"

prawilna, obobshtawashta ocenka rqdko moje da se dade.

i poneje pochti wsichki sa LOSHI firmi, ima samo nqkolko dobri spored men.

estestveno smqtam che i te ne sa dostatachno dobri, no tova e savsem truga tema.

BEST CHOICE za lamyr e markov komputer (IBM, DELL, COMPAQ..)... no sa skapi

13. zed
    zed е офлайн

Тук е от
    Jun 2002

pentagod izlagash se , che rabotish v persy tva iasno ma spri se malko probvaite i reklamata vav vestnici ,televizia stiga s forumite ,ostavete pone tuka horata na mira

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Pomosht za kodirowka
    От Yasen6275 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 3
    Последно: 15-02-04, 20:44
  2. pomosht
    От Yokosan във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 4
    Последно: 01-11-03, 04:07
  3. Pomosht za web stranica
    От Fifilotka във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-03, 16:09
  4. pomosht otnosno hdd
    От cKj във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 10
    Последно: 05-07-03, 09:54
  5. malko pomosht
    От cuci във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 04-04-02, 22:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе