Имам оферта за такава дънна платка (сокет 1155). Струва ли тези пари или е твърде стара вече?
Благодаря
Имам оферта за такава дънна платка (сокет 1155). Струва ли тези пари или е твърде стара вече?
Благодаря
С какъв процесор ще се ползва и какъв е бюджета за дъното, щото "имам оферта" може да значи и 50лв. може и 100лв. или 150лв.
Н61М - са над десет модела, уточни кой!!! И ревизията не е за пренебрегване.
Абеее, не са много актуални повечето от тях са без SATA/3 и USB/3 а те постепенно но сигурно навлизат вече.
Но има и много свястни модели. В телеграфен стил - дъно за нормални хора но не и за маняци!
usb3 b3 rev 1.1
Вече е моя. Офертата включи 3 х 2гб корсар 1600 1 х 4гб патриот 1600 три нови 120мм вентилатора и контролер към тях
Да но и цената е друга ;-). Все пак дъното излиза пак около 65$. Надявам се да е нормално. Гледах мостоваците но не видях точно този модел.
Какво е "контролер към тях" ?Първоначално публикувано от Popkaro
"fan mate" ми е точно толкова ясно, колкото и "контролер към тях".
ПП. Е поне излиза в Гуугъл
стана ми интересно с кво ги тъпчеш тия 10гб рам, ако не е секретно? и какъв проц ще се ръгне в тая връзка?Първоначално публикувано от Popkaro
(тъй и тъй се разводни темичката )
ТРИ 120-ки в три различни режима-SILENT/NORMAL/TURBO а що е RAM?Първоначално публикувано от Popkaro
OK - разбрах те !
Но има и bracket controller, преди време продаваха в RESET ( връткаш го отзад с ръчичка )
Рама няма да се ползва всичкия за една машина. Взех го понеже се продаваше на куп и цената не е лоша. Процесор не съм решил какъв, чакам да видя кое колко още има да пада като цена.Първоначално публикувано от XIIIDМитак контролера не е като Фан мейта. Става дума за малко по висок клас устройство което на размер е като двд и влиза директно в "дупката" за оптика.На дисплей са изведени оборотите на вентилаторите като има възможност за задаване на различни режими, аларма и прочее глезотии. Изглежда ето така:Първоначално публикувано от MitkoS
http://www.google.com/imgres?q=Kaze+...9,r:0,s:0,i:69
Вентилаторите са същата марка.
http://www.scythe-usa.com/