-
Celeron 2,0A чудо
Днес си взех Celeron 2,0A и е нещо страшно. Не знам до бройка ли случих та го лепнах веднага на 3GHz, ми издържа инсталиране на ХР и 5 часа джъткане на игри. Веднъж не заби неговата кожа и максималните градуси бяха 39 ??? (кулера ми е Spire обикновен). Та плаши ме тази цифра и го намалих малко. Вижте сами тестовете http://lachezar.hit.bg/
-
Celeron 2,0A чудо
samo ne mi kazvai che si go clock-nal s EasyTune-a [;)]
-
Celeron 2,0A чудо
Абе то лошо няма, ама с тея 128 кеш, не виждам за какво са ти 3 Гхз ...
Все една да си имаш видеокарта с подръжка на Dx9 ама с 32мб. рам :(
Аууу да бе, с тоя EasyTune бегай някъде другаде [:-banghead]
-
Celeron 2,0A чудо
Che kvo ne mu aresvate na ET - sharenijka, ama varshi perfektna rabota!
>
-
Celeron 2,0A чудо
От биоса го клокнах а ЕТ е за да видиш температурата на чипа (на който май му е хладно, ама аз го завих да не простине)[;)][;)]
-
Celeron 2,0A чудо
Breeee mnogo we 3Ghz. I samo 39 gradusa. E ne teq testove ne moga da gi povqrvam da e po4ti kolkoto Athlon 2800+. A sitga we takiva raboti li pravqt teq Celeroni?
-
Celeron 2,0A чудо
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CreatoR
Breeee mnogo we 3Ghz. I samo 39 gradusa. E ne teq testove ne moga da gi povqrvam da e po4ti kolkoto Athlon 2800+. A sitga we takiva raboti li pravqt teq Celeroni?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Нищо не правят, споко [;)]
SANDRA е много меродавен тест, който го ползват само най-запалените фенове на това високо технологично и полезно приложение, с което хората си вадят хляба...
В повечето приложения за да е "=" на AMD Tbred/Palomino на един Celeron NW му трябват 2х повече MHz... т.е. 3GHz Celeron ~ 1.5GHz Tbred... само в някои програми успява да изкласи, когато няма нужда от много L2 cache.
-
Celeron 2,0A чудо
A we Gazara teq rezultati sa sme6ni q vij tuk kakvo predstavlqva tvoq Celeron http://www17.tomshardware.com/cpu/20...eleron-06.html. Bokluk brato bez da se obijda6.
-
Celeron 2,0A чудо
Незнам за този на 2GHz ама аз зглобих едно PC с 1,7 Celeron - доста е слабичък.Хем сносно дънце земах EPoX 4PEAD 256 RAM ..... явно процесора не го бива.Найстина е студен и резултатите в Сандрата са добри - но до там.
В UNREAL II e пълна скръб /TI 4200/.На max X 1024х768 под 24fps на повечето места в играта.Знам че фактора 256RAM си казва думата но то се познава кога къса от рам кога от fps.
-
Celeron 2,0A чудо
-
Celeron 2,0A чудо
Аве Целерон 2000 - боклук - към 3 Гхз вече започва да се справя някак си, ама само по синтетичните тестове, в игрови условия например може да си съперничи със .. АМД 1400 :)))
-
Celeron 2,0A чудо
Ei LordOfEvil edin put da sum suglasen s teb. To si go pokazvat testovete malko po- gore.
-
Celeron 2,0A чудо
Ama vse pak mnogo e dal toia Celeron pri OC.Kakvo napregenie iska za 3GHz?
-
Celeron 2,0A чудо
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
Ama vse pak mnogo e dal toia Celeron pri OC.Kakvo napregenie iska za 3GHz?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Тръгват на толкоз ( ма не всички ), щото е с C1 степинга.... главно заради малкото L2 cache... зат'ва и не грее много..
-
Celeron 2,0A чудо
Пичове да не спорим излишно, не отричам че не е супер ама за 91 зелено кво по хубаво ше намерите.А за 1.7 процесор абе Tanyo тои е на друго ядро кво го буташ на 0.13. Та проблема ми тук три дни е друг с YUAN Radeon 9100 абе голем боклук срита се с звука под 98, а пак под ХР с много неща. Внимаваите с тази карта скъса ми нервите ше чакам на Гигабит 9100 чуствам че техната карта ще варви с дъното ми.