-
gigabyte 7vax
Някой ще ми каже ли какви са разликите между ревизия 1.0 и 1.1. Дали съм се набутал с 1.0 и ако е така какви могат да бъдат проблемите с нея. В смисъл дали има значение с каква RAM е (щото в момента е на 256 DDR266 PQI и нещо не ми харесва) и ако е така, каква RAM e най - подходяща). Съвети за другите компоненти на платката също не са излишни.
-
gigabyte 7vax
Aбе май 1.1 е с нов Биос и показва Vcore точно, щото старата ревизия бяха неадекватни и се нуждаеха от нов биос :)
Иначе, ДДР-а ти е нормално да не ти харесва щото си с КТ400 а паметта ти е 266. Взе ми си някоя ДДР400 или поне 333, тая е бая слабичка.
Иначе дъното е добро, бързо има си ЛАН и Саоунд, какво повече искаш за тея пари :))
-
gigabyte 7vax
Thanx Kayso ама за сега ще пооткажа ъпгрейда щото съм кът с парите.
А за рама знам че не е 400 ама и така си е добре(казала лисицата от баснята за гроздето...). Въпросът е не е ли нестабилна тая motherboard с тая рам понеже във всички сайтове за платката тестовете са правени или с 333 или с 400 а за платката пише че може да работи дори и с 200.
-
gigabyte 7vax
Ами мисля, че не би трябвало да е нестабилна, хич даже :)
Просто трябва да си настроиш биоса като хората :)
-
gigabyte 7vax
Под нестабилна имах предвид производителността и спрямо тази на 333 да речем(понякога говоря глупости , доста често напоследък). А що се отнася до биоса, в момента версия F7 ако не се лъжа няма много голям избор за настройка на паметта. Ако все пак имаш някой съвет давай.
Има и проблем с инсталацията на някой програми. Не знам защо но при някои програми и игри получавам съобщение за грешка когато се опитам да ги стартирам след инсталация. Това се случва ако ги инсталирам от Cd - то. Ако обаче преди инсталацията ги копирам на hard-a проблем няма.
-
gigabyte 7vax
Natiskash Ctrl + F1 v glavnoto menu na BIOS-a i gotovo [:D] A inache na onova knijle deto varvi s danoto mu vikat MANUAL i nesluchjano sa go napravili horata!!!
>
-
gigabyte 7vax
Predi da si kupi bratov4eda takova dyno baq material iz4etoh za nego iz neta. Pri rev. 1.0 lipsvat mnogo ot nastroikite za overclock i dori sys zamqna s po-nov bios pak ne se vklu4vat. Bratov4eda popadna na rev. 1.8 ako ne se lyja sys F9 bios versiq o6te pri zakupuvaneto mu. Osven opytvaneto (manual) sa ti dali sigurno i 1 golqm glanciran list sys opytvane koe kyde e na dynoto. Vij tam dali ima6 kra4eta za opredelqne na mnojitelq na samoto dyno. Mislq 4e pri rev. 1.0 ne bi trqbvalo da ima6.
-
gigabyte 7vax
Абе хора к'во е т'ва ревизия и ми кажете как да разбера за моето (то е същия модел) каква версия му е БИОС-а и коя ревизия е???
-
gigabyte 7vax
Wizard, kato ti si pusnesh kompa po vreme na POS, pishe koq e versiqtq na BIOS-a.
Naj nowiq BIOS e F10 !
-
gigabyte 7vax
Споко Хора...вече има излезли дъна със Ревизия 1.2 Аз ли4но сгобих 2-3 машини с дъна с тази ревизия...доста са пооправени от към биоси...