[:-magnify]Дъното ми е epox 8к5а но в саита няма нови биоси а искам да го флашна. Кажете от къде другаде освен от саита на фирмата бих могъл да си дръпна по нов боис.
[:-magnify]Дъното ми е epox 8к5а но в саита няма нови биоси а искам да го флашна. Кажете от къде другаде освен от саита на фирмата бих могъл да си дръпна по нов боис.
А откъде знаеш, че изобщо има излязъл нов BIOS за това дъно? Моят съвет е: само от фирмения сайт; в противен случай може да се окаже, че рискуваш сериозно...
Ама той не казва, че имало нов биос, а че просто искал да си го флашне...
То и аз искам много работи, ама като няма...)
Така че - чакаш да се появи на официалния сайт!
а няма ли някъде другаде от къде да си намеря биос. Например с драиверите на нвидиа на саита ги няма най-новите, така и с биос-ите, не може ли от някъде другаде да се намери?
Ако искаш после да питаш къде има програматор, пробваи някои които не е от саита на Epox.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а няма ли някъде другаде от къде да си намеря биос. Например с драиверите на нвидиа на саита ги няма най-новите, така и с биос-ите, не може ли от някъде другаде да се намери?
<div align="right">оргинално мнение на the_tree</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Добре де защо искаш да си сменяш БИОСА?????
При положение, че най-вероятно всичко ти върви и нямаш проблеми с разпознаване и т.н. Да не мислиш, че като му сложиш нов БИОС компютъра ти ще стане по бърз?????
ми искам защото е доста стар. а с по-новия най-вероятно ще има някакво подобрение независимо дали ще бъде осезаемо или не. и аз просто искам нов биос ако неможете да ми помогнете поне не се опитвайте да ме разобедите да си го намеря.
пробвай http://www.ocworkbench.com/index.stm на ще трябва да се регисрираш за да продължиш по-навътре
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by the_tree
ми искам защото е доста стар. а с по-новия най-вероятно ще има някакво подобрение независимо дали ще бъде осезаемо или не. и аз просто искам нов биос ако неможете да ми помогнете поне не се опитвайте да ме разобедите да си го намеря.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">