интересуваме дали вси4ки Thoroughbred-и са отклю4ени или само някои. И бих желал да ми кажете кои как се клоква.
Благодаря предварително.
интересуваме дали вси4ки Thoroughbred-и са отклю4ени или само някои. И бих желал да ми кажете кои как се клоква.
Благодаря предварително.
И то ако даното ти подаржа промяма на множетела, на моето Gb 7VA не може да се пипа []
Благодаря. ... Дъното ми е 8к5а и съм сигурен 4е има за амяна на множитела. Бих желал да ми кажете до колко се клкова Thoroughbred "B".
....а и как да си сложа дая сигнатура....не моа да 4атна... пак благодаря
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Penta
Само "В" версията
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
... и А версията, но не всички. "Малките" модели - 1700+, 1800+ бяха отключени.
>
Ясно. А до около колко се клоква да ре4ем един 2100+. ....... а и как да си сложа сигнатурата... пак благодаря.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XM6002B
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Penta
Само "В" версията
... и А версията, но не всички. "Малките" модели - 1700+, 1800+ бяха отключени.
>
Те все още са си отключени []
Сигнатурата се слага:
1) Натискаш горе по средата на екрана кадето има едно " Профил "
2) Пишеш си username-a и password-a
3) Скибаш полето кадето пише " Сигнатура " и .....