Nekoi da go e probval 4e mislia da si go kupia?
Аз имам две конфигурации, само че не са със SG800, а със ST800 дънни платки. Разликата основно е в чипсета (тези са със SiS 650DX вместо със SiS 648). С по 256 МВ DDR-266 (не ме питайте защо с такава!), Celeron 1.7 и инсталиран Win'98 често даваха сини екрани. Експлоатират се в зала, на тях върви Kaiowas и разни "орязани" игри, така че забиванията може и от това да бяха. От седмица на тях е инсталиран Windows ХР Home Edition и вече няма подобни проблеми. Ако питаш за клокване - не съм ги опитвал...
Chakam platkata seki moment, zaruchal sym dobri pameti i CPU, taka che kraia na sedmicata she moga da ti kaza nehsto poweche. na teoriq bi trqbwalo da e po-byrza ot 850E platkite. ne mnogo, no se pak...
8SQ800ULTRA e перфектна. От известно време ползваме една такава за "лек" сълвър и няма проблеми (2К, СП3)
Естествено НЕ СЕ инсталират всеки ден не-лицензирани игри...
ИМХО в последната година на практика няма игри които да върват без проблеми без 1-2 патча. На каквато и да е машина.
Мастър ъф Орион 3 например забива зверски на 2000 и ХП с инсталиран ДХ9 ( син екран или директно рестарт....) - проверено на ХР2100+ с КТ400 и П4 1800 на 845РЕ.
На 98СЕ + ДХ8.1 не ми е забивал нито веднъж....