Пача не съм го ползвал лично затова не мога да твърдя дали работи или не. НО това което пишат за него е че работел, като проблем имал само когато се ползва вградена видео карта която ползва част от RAM паметта за видео памет - ставало объркване с областите за резервиране. А иначе никое 32 битово приложение не може да ползва повече рам отколкото в нормална 32 битова система, НО НЕ Е проблем много отделни приложения да напълнят повече от 3,4...5 или колкото РАМ има поставена.
И да се върна към темата.... искам да попитам нещо за което се чудя!?! С драйверите от диска на дъното SSD диска и нормалния HDD диск се виждат като IDE дискове (разпознават се с имената си - драйвера за AHCI контролера е инсталиран). На сайта на дъното има по-нови драйвери, сложих ги и установих, че вече дисковете ми се разпознават (и изписват SCSI SSD.... и SCSI HDD...) Всичко си работи както преди, поне аз не усещам разлика дори и да има. Единственото което ми направи впечатление е че като ъпдейтвах фърмуера на SSD-to с последния от неговия си сайт, програмата която се използва (пак негова си) не разпозна диска) Та се наложи да заредя система от Live Disk та да направя ъпдейта. След това сложих старите драйвери зада видя как ще е - там вече се разпознаваше без проблем.
Та на въпроса - кой драйвери да ползвам....? главно за SSD-to питам, защото не съм сигурен дали и в двата случая му "вървят" всички екстри като Trim и други такива характерни за SSD дисковете.