Резултати от 1 до 4 от общо 4

SiS 645 DX

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003

SiS 645 DX

Здравейте, трябва ми дъно с поддръжка на AGP 2x /нали се сещате - 3.3 V/. При това положение май всички варианти с intel чипсет отпадат, аз поне не открих дъно, което работи с 3.3В. Има ли някой преки впечатления от 645DX? Стабилен ли е и каква е производителността, сравнена с 845Е например?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

SiS 645 DX

Ами малко по-слаб е в 3D, но пък ако пуснеш паметта async ще наваксаш малко производителност []

Само бъди сигурен, че избираш читава марка... примерно MSI-а е читав... но малко греши при измерване на температурата на процесора []

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002

SiS 645 DX

Ползвам Гигабайти mATX модел в клуба. За сериозен клок не става (няма промяна на волтажа) и имам проблеми с иде-тата - драйверите на сис нещо бъгват ?? Асинхронната промяна на честотата обаче е гот - предполагам, че големите дъски са симпатични...

Не го свързвам с думата стабилност обаче!

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003

SiS 645 DX

Какви точно проблеми с IDE има? Не работят в DMA ли? И аз съм някъде четох, че IDE контролера на тоя чипсет не се представял много добре, даже по-зле от по-стария 645.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе