Относително добри дъна.Правил съм 2-3 машини с такива дъна и такива процесори, и са доста стабилни.Звука - АЛЦ650 - не е зле, ама как е със слушалки не знам.
Кирко, албатрон ми е непозната марка. Предложи някой модел, ако имаш наблюдения.
...Много ми е важно да е достатъчно силен звука за слушалки. В момента имам едни гиги тук на които звука е трагично слаб, а и се губят звуци даже, затова моля ако някой има наблюдения да постне!
Проблема със звука на слушалки е от това, че вграденият усливател ( ако въобще има такъв ) е много зле и принципно тези звукови реализации са направени предимно за активни колони...
Ако слушалките са с голямо съпротивление ще гръмнеш изхода на дъното...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Проблема със звука на слушалки е от това, че вграденият усливател ( ако въобще има такъв ) е много зле и принципно тези звукови реализации са направени предимно за активни колони...
<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">
Ми... не всички... виждал съм дъна на които вградения усилвател е достатъчно силен за слушалки. Това, което имах предвид е дали нямой има наблюдения за качеството и на този.