Gigabyte с NForce2. Някой виждал ли е тези дъна?
Gigabyte с NForce2. Някой виждал ли е тези дъна?
Първо питай ARGUS кога ще ги видят, после и ние ще можем []
Вали вече предлагат GA-7N400Pro за 112$ без ДДС.
Чудя се дали да си сменя сегашното дъно GA 7 VRXP с такова?
Абе виждал ли си ги, защото може само да ги има в ценовата листа.Никъде не намерих ревю на тия дъна май е рано още.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вали вече предлагат GA-7N400Pro за 112$ без ДДС.
<div align="right">оргинално мнение на stoianp</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Трябва ли задължително да е Gigabyte?
Че кат гледай май никой не е пипал такива, а ти едва ли искаш да си опитното зайче []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз нямам нищо против да съм "опитно зайче" []
<div align="right">оргинално мнение на lightmaster</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Само после да не плачкаш, че нещо не си доволен..... че често се случва на "опитните зайчета" []
Знам знам.Мисля да изчакам малко [].
Ето и първото ревю, което намерих - http://www.techseekers.net/modules.p...wcontent&id=57
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вали вече предлагат GA-7N400Pro за 112$ без ДДС.
<div align="right">оргинално мнение на stoianp</div id="right">
И защо за тия пари не си вземеш ЕРоХ или Солтек...
Гоя модел не е ли с нфорце 400, тоест отя с 64 битова шина? (орязания) или само ми се струва..хехе