ami vidiah niakade vav foruma stava6e vapros za processori i ti spomena 4e moje6 da nameri6 4itava broika za dobri pari
kakvo ozna4ava tova 4itava ?[:D]
ami vidiah niakade vav foruma stava6e vapros za processori i ti spomena 4e moje6 da nameri6 4itava broika za dobri pari
kakvo ozna4ava tova 4itava ?[:D]
Ами означава такава, която да се клоква ПОНЕ прилично.... нещо като да кажем ~2300MHz с напрежение до към 1.75V....
Е т'ва е читава бройка....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами означава такава, която да се клоква ПОНЕ прилично.... нещо като да кажем ~2300MHz с напрежение до към 1.75V....
<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми намери ми на мен? Поне 2350 на 1.725 примерно [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами означава такава, която да се клоква ПОНЕ прилично.... нещо като да кажем ~2300MHz с напрежение до към 1.75V....
<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми намери ми на мен? Поне 2350 на 1.725 примерно [:D]
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
Ами преди няколко дена Киро ми прати от новите JIU<font color="red">G</font id="red">B DLТ3C и държи 2310 на 1,65(1,68 реални).Издържа 20мин на Прайма но повече не го оставих понеже е доста топличко.
btw нормално ли е при тази честота да смята 1М SuperPI цяла минута.Не трябва ли да е по-пъргавичък
Я пробвай 2450 да видиш как изведнъж ще поиска мноого напрежение.. абе по-пъргав трябва да е!
Тия имат някакъв зверски скок след определена честота (JIUGB-тата) и затова нещо не искам такова..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Я пробвай 2450 да видиш как изведнъж ще поиска мноого напрежение.. абе по-пъргав трябва да е!
Тия имат някакъв зверски скок след определена честота (JIUGB-тата) и затова нещо не искам такова..
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
Ние това много добре го знаемеНо ти все пак пита за 2300.
Аз не съм на вода и ме устройва идеално тая работа.Засега де.
Проблема със SuperPI го реших.Забравил съм да си пусна DMA.Макар,че не разбирам каква е връзката,резултатът се подобри.
Не му е мястото тука но имам едно въпросче-защо като разкачих перките от дъното и ги вързах директно към PSU-то волтажите ми се подобриха(+12 влезе в 5те % а +5 почти закова на толкова).
Kum Mollov: predlojenie - dai oferta za "4itava" 1700+ broika vuv foruma, ta koito iska, napravo da ti poruchva [][:D] ICQ 163331712
p.S Njakoi da znae otkude moga da si namerq proslovutoto duno 8rda+ pod $100 i bez DDS ?
mollov ako ima6 takava broika pls obadi sa iskam takav CPU vednaga 6i go zema
samo kaji kolko pari i ot koi grad si
btw samo da ti kajia iskam go ako 6te moga da go overclockna s ram PQI 6toto ne mi sa smenia
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ние това много добре го знаемеНо ти все пак пита за 2300.
Аз не съм на вода и ме устройва идеално тая работа.Засега де.
Проблема със SuperPI го реших.Забравил съм да си пусна DMA.Макар,че не разбирам каква е връзката,резултатът се подобри.
Не му е мястото тука но имам едно въпросче-защо като разкачих перките от дъното и ги вързах директно към PSU-то волтажите ми се подобриха(+12 влезе в 5те % а +5 почти закова на толкова).
<div align="right">оргинално мнение на positive</div id="right">
Съвсем нормално е да се подобрят напреженията..така за да захраниш вентилаторите не дърпаш от захранващия блок на дъното..т.е. не го товариш. Аз нямам нито една вързана там.
Към другите двама - какво ще кажете за 1800+ DLT3C 0310 JIUHB - клокват се много добре, все пак са 1,5V процесори?
В Компютър Офис има, дават да се гледат преди да ги купиш.
Който иска да му намеря процесор да ми прати един емайл - става за 2-3 дни, не повече....
Цената....... лично със всеки.
Ей пичове, това експириънса е скъпо нещо, еле па ако е с котлони
kam mollov
kaji mi samo ot koi grad si i dali 6i moga da go clockna toia procesor sas ram PQI [DDR333] da ba4ka pone na 2200-2300mhz
rub, вземи кажи първо какво ти е дъното, защото с трици маймуни не се ловят...
аз държа стабилно 2300 на тази система от сигнатурата, но все пак е на 2.000v. доста е, но с достатъчно охлаждане стои на около 45-47 град. снощи го мъчих за повече, но просто не иска! температурата е ниска, но се инати и това е. то всеки иска 2500 на 1.725, ама ...[]