PC-to e s Gigabyte 8IR2003, Duron 1.7 i se pali kogato si iska.Tragne li nema grizi.smenih DDR-a, zahranwaneto, slozih dunapren da ne opira w CASE, no efekt nikakaw.PLS HELP
10x
Преглед за печат
PC-to e s Gigabyte 8IR2003, Duron 1.7 i se pali kogato si iska.Tragne li nema grizi.smenih DDR-a, zahranwaneto, slozih dunapren da ne opira w CASE, no efekt nikakaw.PLS HELP
10x
Vyrzan li si v nqkoi LAN
moje da se polu4ava ot tam na edin komshiq se puska ot hladilnika,
vij si nastroikite v bios-a
Kompa waob6te ne stiga do bios, a kogato stigne tam wsi4ko e OK
neshto qvno problema e v biosa i se nalaa dago resetvash za da ti trygne kompa, vij dali nqmash problemi s ohlajdaneto
Огледай кондензаторите около процесора. Ако има надути, в това ще е проблема
май е спукана платка(или студена спойка), а и този дунапрен дали е "антистатик"?
то си има винтчета за отдалечаване на платката от кутията
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Огледай кондензаторите около процесора. Ако има надути, в това ще е проблема
<div align="right">оргинално мнение на dexxa</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Въобще се огледай за надути кондензатори по платката[8D]. Ако има то им трябва смяна. Ако не си наясно що е то кондензатор, по-добре я занеси в сервиз.
Проблемите са няколко , но са в един и същи кръг от компоненти
1. Дъно
2. РАМ
3. Видео
4. Захранване
и съпътстващите ги проблеми
Биос, Лош конткат на видео и рам, дефектно дъно , рам , видео, дефектно захранване
ПП.
И следващия път моля те като пишеш какво дъно имаш , напиши и правилния процесор - щото ако си подкарал дюрон 1,7 ГХ на интелско дъно - ти си за нобелова награда ( бъркаш Интел {Селерон и Р-4 }, с АМД - {Дюрон и Аtlone}
ади бегай да провериш
:)
Само да спомена, че Duron на 1.7 ГХц не съществува :).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само да спомена, че Duron на 1.7 ГХц не съществува :).
<div align="right">оргинално мнение на Pitar K</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
може пък да е 1.68GHz , т.е. клокнат.
това пък обяснява проблемите на пичагата
а може и той да си прави ***** с нас , т.е. да ни пробва ...
Абе вие четете ли
Как ще тръгне Дюрон на Интелско дъно
Второ максимума на Дюрон е 1700 МХ
и го има ,но не и в България
Максимума на Athlon 200 ФСБ е 1300 - имам го , само дето е опукал , ама ако някой не вярва да се обади
аз как да знам какво му е дъното?
да е написал кой сокет е ?
ако по маркировка I е Intel,
тогава R рамбус ли е?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз как да знам какво му е дъното?
да е написал кой сокет е ?
ако по маркировка I е Intel,
тогава R рамбус ли е?
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
Амиго ,ами да беше пуснал един "www.google.com" и после пишеш "Gigabyte 8IR2003" щеше да разбереш за какво е дъното, но както и да е - не ти се е занимавало [;)]
да бе да , щото той е малък или пък е без ръце
************OFF Topic************
Mr.TECHNO пада от стола "многозначително, няколкократно и същевременно едновременно "
************OFF Topic************
ПП.
Не търсете КАКВАТО И ДА Е БИЛА ЛОГИКА в изказването ми - просто НЯМА ТАКАВА
За SETCOM forum - Cyrix MII PR333 @ 566 !