kakvo e towa jivotno samo 85 $,
nqkoi da mi dade savet da go vzema li,
i za cpu-to, ima li duron na 1800+?????!!!.
i moje li da go smenq kogato poiskam.
kakvo e towa jivotno samo 85 $,
nqkoi da mi dade savet da go vzema li,
i za cpu-to, ima li duron na 1800+?????!!!.
i moje li da go smenq kogato poiskam.
Става за интернет, офис приложения, счетоводство, тетрис
Такъв процесор няма, измислица на Елитгруп
"i moje li da go smenq kogato poiskam" - НЕ
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"i moje li da go smenq kogato poiskam" - НЕ
<div align="right">оргинално мнение на Blade™</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">защо не мойе да го смени 4овека ?!?!? я обясни и аз да знам ?!?! МОЛЯ !!!
Abe za CPU-to da ne e zapoeno za danoto []
P.S Tova dano ima mnogo hubav AMR modem napravo e varha!!!!!!!!
Az go polzvam v Offica na K7S5A (modema nqma releta)
За офис дъно си е чудно.Става и за интернет сървърче.Не му се сменя процесора и не става за искащи мощност игри ,но си e идейно дъно. А това че Дюрона му е 1800 е пълна рекламна глупост . Просто ситуацията тук е като при Атлон ХР реалната му работа на този вграден Дюрон е мисля 900 МГХ или 1200 ама не ми се вярва. Готиното на това дъно е размера му. Друго всичко си му е стандартно и няма някакви революционни технологии.Чипсета на дъното си беше успешен преди 2 години когато излезе.А ако искаш да гледаш DVD на него по-добре му добави един REAL MAGIC HOLLYWOOD Plus MPEG card.
Направо си е супер за тази цена дъното.А пък Процесора може да си го смени6 с каквото и да е АМД.Не за друго ами не съм 4увал за дурон над 1.3...каква е тази измислица?!!!4е тои и много трудно се клоква и ако стане няма да е с пове4е от 500мхц
тожа е което мога да кажа по твоя въпрос.
Duron 1800+ e Duron 1300МХз, само че за да се спести кинта няма сокет а направо е запоен за дъното, видеото е куцо...за офис употреба става...стига да работи