-
problem s abit kt7
imam 10 mashini : Duron 750 ,Abit kt7,256 pc133 ram,Abit Siluro video ...HDD tata sa WD 30 gb 2mb kesh ...Problema mnogo stranen ..Dava mi sin ekran i greshka "DISK WRITE ERROR" ! i tova mi go dava nai veche kogato se raboti v internet !!! ima pusnat samo edin IE !;[ mashinite sa sa Win98 SE slojil sam poslednite VIA 4 in 1 1432...smenql sam ram rychkal sym v biosa kato lud i se tva ;[[[ Nqkoi da ima ideq ?
-
problem s abit kt7
Проблема може да е в HD. Имам абсолютно същата конфигурация, само че дъното е KT7A, а диска - SeaGate 10GB, и не ми дава такова нещо въпреки че съм с WinME и IE6. Все пак съветвам те да погледнеш FAQ-а на ViaHardware.com, може да те подсети за нещо.
-
problem s abit kt7
kt7a / d800 / 40 maxtor / win me / ie 5.5 обаче! нямам проблеми ( то вярно, и че машината е много по-различна от твоите! )
вирус?
-
problem s abit kt7
oh toq FAQ na viahardware.com sam go chel ...a ot razdel instability sam probval VSICHKO !!! ;[[ virusi nqmam sa sigyrnost
blagodarq za savetite
-
problem s abit kt7
Mi i az imam syshtite iadove samo 4e s Acorp i ne to4no disk write Error mi win 98 SE ne trygva sled instal na driveri :(.Tva e na 3 mashini samo.
Za disk write error mi format ni si go na nisko nivo ako moish reinstall win i wij moji da sa oprai. :) ili si pusni edin msconfig i idi na advanced i zabrani virtual HD IRQ :) ili si vklu4i force ... she go vidish :).
Nadiavam sa da ti help, pyk ako niakoi ima kato moia iad neka pishi. 10x
-
problem s abit kt7
Миналата година имах същия проблем,само в интернет!!!!,дори понякога при влизане ПС-то се рестартираше само:-),тва е официално признат проблем от Абит:тромав трансфер м/у процесора и PCI шината,дори ги бяха махнали от препоръчителните дъна на АМД,поради загуба на данни при гасене и наличие на бързи дискове-твоят WD e по лиценз на IBM-с една плоча са и са доста бързи...както и да е -проблема е решен вече.
Изтегли си последния MB BIOS и действай смело:
PCI Master Bus Time Out=0 или 1
PCI Master Read Caching=Enable
PCI Delay Trans.=0
PCI Master 0 WS Write=Enable
PCI Dynamic Bursting=Enable
CPU to PCI write buffer=Enable
K7 clk_ctl select-Optimal,ако имаш нещо обаче на USB-to по-добре е Default
Дори и проблема с Creative5+1 решиха,само че там настройките са други.Ако нямаш нищо на COM and USB по-добре ги изключи!А най-добре е биос с ACPI disable-мразя го,ама Майкрософт ги кара,кво да правят хората...:-)
-
problem s abit kt7
DPetrov byrzam da izteglq biosa ;]] dovechera shte probvam !!!! ako stane (pyk i da ne stane ..to mi pisna veche ) i ako imash pyt kam Veliko Tyrnovo obadi se da piem po bira ( moje i vodka ) ...az cherpq ;]]
-
problem s abit kt7
Ami qvno shte cherpq ;]]]]]]]] stana mamka mu ;]]] Golqmo blagodarsko ;]]]]]]
-
problem s abit kt7
Моля,моля-нали за това е форума:-)Да си помагаме,както сам се убеди,дори и Абит,Асус правят гафове-добре че ги разрешават бързо!
За мен това си остава най-доброто Дурон/Атлон дъно на пазара в момента.
-
problem s abit kt7
biva si gi dynata ..az lichno imam obache abit ka7 i sym mnogo dovolen ot nego ..daje e po stabilno i ot kt7 ;]]